Results 1 to 7 of 7

Thread: Poludio mi forum!

nenaa's Avatar

Default Poludio mi forum!

Danas cijeli dan forum mi je neki roza boje. Sve mi nešto piše jedno preko drugog. Ne kužim jel to problem sa forumom pa je svima ili je problem kod mene?

anchie76's Avatar

Treba citati obavijesti koja je bila cijeli dan na svim podforumima.. nisi poludila.. forum je prebacen na rodine boje

Franny's Avatar

imama problemčić, nekako mi se čini ok postati o tome ovdje.
    već neko vrijeme, možda cca mjesec i kusur, u onoj gore sivoj traci nakon "akcije foruma" i "brzi linkovi", rubrike mi se počinju peklapati pa mi je jako teško mišem kliknuti i "naciljati" ako želim npr. "napredna pretraga" ili jednostavno se "odjaviti" ili pak ući u "posatvke". te mi se 3 rubrike ali ono full preklapaju.
    to je počelo nakon što se forum vratio na rozi look, kakv je i bio prije. mislila sam da je to nekaj prolazno, ali kod mene je to i dalje prisutno . u čemu je caka??
    hvala unaprijed na odgovru

Franny's Avatar

eh, da i još ak želim nekome odgovorit na post, moram ić skroz na vrh jer samo tamo mi je kućica odgovori, a prije je bila i dolje, nakon nečijeg zadnjeg posta ...
    Last edited by Franny; 12.06.2010 at 22:49.

Administrator foruma daddycool's Avatar

Nagađam da bi problem mogao biti u starijoj verziji browsera (preglednika). Jel znaš koji browser i koju verziju koristiš?

Franny's Avatar

pojma nemam no do nedavno nije bilo problema...samo se odjednom sprčkalo...a prije je sve bilo vidljivo normalno. imam internet explorer, ali koji, nemam pjma. znam da sam ga updejtala, ali ne sjećam se kada, možda prije pol godine i kusur...

anchie76's Avatar

Napravi novi update.. vjerojatno je do toga, jer smo i mi radili upgrade verzije foruma i moguće da nije kompatibilna sa starijim browserima nego je podešena po novijim.