-
Konačno vam se pridružujemo
Većvas duuugo pratimo, pa bismo se i mi pridružili. Već ste mi puno pomogli jer sam uglavnom nalazila odgovore na sva moja pitanja posebno oko posvajanja djeteta na čemu vam najljepše zahvaljujem.
Naša priča počinje negdje prije osam godina nakon vjenčanja odmah radimo na bebici ali nažalost neuspješno. Uspjela sam neokoliko puta ostati trudna ali trudnoća se ne bi dugo održala (najduže 10 tjedana missed ab). Moja dijagnoza hormonalni disbalans sumnja na PCOS, MM oligoasthenozoospermia (nalaz vrlo loš 2-3 miliona, pokretnih oko 30 posto). Nakon šest godina postajemo roditelji predivnom 16-mjesečnom dječaku našoj najvećoj srećici. :D
Puno
svim forumašicama
-
dobrodošla i super za dečkića
-
-
-
-
-
Dobrodošli!
-
dobro došla mariela
-
-
-
Dobro došla, Mariela!
-
Hvala na dobrodošlici.
Moj mišić je malo prehlađen, nije otišao u vrtić danas, pa se cijelo jutro mazimo i volimo. Jo
utros ja doručkujem, a on uzeo slovaricu nešto piše i kaže mi: "Mama ja sad učim, nemoj me zvati".
-
Dobrodošla! Tvoj mišić je rođen par dana poslije mojeg mlađeg! Čestitam i nadam se da će mu prehlada brzo proći!
-
-
pozdrav
Pa da se i ja predstavim, ja sam brankica i imam dvoje male preslatke djecice niku(1godinu) i matea(3godine),morala sam se ukljuciti na ovaj forum jer je ovo najbolja stranica za mlade mame,i mame opcenito!dosad sam samo citala forum razne teme, a neki su mi savjeti puno pomogli.
-
:bye makica i dobrodošla!
-
Dobro došla
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma