Drage moje mame,

Eto ja se javljam ponovo, nakon godinu dana, samo što sam onda bila tresnja4.....

Sve moje sumnje iz prethodnih postova su se nažalost obistinile........našla sam ljubavnicu u vlastitom stanu na igračkama od maloga.....

I to nije sve.......jucer sam saznala od treće strane da se to događalo više puta kad sam ja bila kod svojih roditelja sa bebom, a on "morao raditi"......

I to još nije sve......osoba od koje sam to saznala mi je rekla da mu se ljubavnica (21-godišnja djevojčica) povjeravala kako joj je moj "muž" govorio da je sa mnom isključivo radi obaveza i da tu već odavno nema ničega, a najmanje ljubavi......isključivo obaveze......

.......a on čak i sad laže....i laže.....i laže.....

....izbacila sam ga iz stana......

beba je sada stara godinu i mjesec dana.......nikad s nama nije provodio puno vremena....uvijek je morao "raditi"......beba ga jedva doživljava jer jedino što je beba do sada trebala je njegovo vrijeme koje je trošio negdje drugdje.....

....niti sada ne pokazuje previše želju za viđanjem bebe....samo načelno....i više na način da mi se može obraćati preko sms-a i sl.......

.....sada ga je htio čuvati cijeli dan u našem stanu (jer trenutno živi u uredu)......mislim da to nije pametno......pa sam rekla ne.......

....poznavajući njega, uvijek, ali stvarno uvijek je sam sebi bio na prvom mjestu.....pa me je istinski strah da mi svaki put kad se pojavi ne uznemiri bebu.....

.....mišljenja sam da bi možda bilo bolje obustaviti njihova viđenja do sudskog "moranja"......toga ionako ne bi bilo previše.......
....što vi mislite o tome.....

....zaista pokušavam odvojiti interes bebe od ponosa povrijeđene žene......pa me zanima da li mislite da to zaista radim (ja mislim da da).....

Ljubavnicu je zaposlio u firmi u kojoj radi i šef joj je......

Prije nekoliko dana (prije nego sam ih našla u stanu) ga je dovezla ispred zgrade, ja sam s malim išla u dućan i međusobno smo se vidjeli......kad sam došla doma, oprao me je da sam se trebala upoznati s njom i upoznati maloga..........ne mogu još uvijek doći sebi......
......ako bi ga on čuvao koji dan, stvarno bi mi srce puklo da se ona igra s njim.......(da li je to sebično)

Kad smo se telefonom čuli prije nego sam ih našla u stanu, oprao me je da stan nije dovoljno pospremljen (valjda ga je bilo sram kad ju je doveo)........užas......

uglavnom......molim vas da mi pomognete sa savijetima što sada prvo trebam napraviti oko dobivanja alimentacije......

....lijepo vas molim da mi detaljno sve objasnite jer sam pod izrazito velikim stresom....i ne mogu analitički razmišljati.....

I na kraju poruka svima.......ako bilo što sumnjate, odgovor je da, intuicija stvarno nikad ne griješi, samo ju treba slušati.......i treba ju slušati odmah.

lp, trešnja