Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Može li se produžiti bolovanje na drugu šifru?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Može li se produžiti bolovanje na drugu šifru?

Ispričavam se ako ova tema već postoji, ja nisam pronašla odgovor pa evo..
    Dakle, od danas sam na bolovanju-sutra punkcija-hiperstimulirana sam pa ne znamo hoće li uopće doći do transfera. Muž je otišao kod dr. tražiti bolovanje na šifru N98-komplikacije u postupcima MPO do 21 dan. E, sad pitanje- može li se nakon toga produžiti bolovanje na neku drugu šifru? Htjela bih iskoristiti 42 dana na račun poslodavca, a dr. predviđa da ću dosta morati ležati pa ako netko zna odgovor, unaprijed zahvaljujem!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Naravno da moze, ako se pojavi druga bolest ili potreba za bolovanjem-npr. zbog rizicne trudnoce ukoliko ipak bude transfera pa ostanes trudna. Inace, 21 dan ti je i vise nego dovoljno za rijesiti hiperstimulaciju i potpuno se oporaviti pogotovo ako nema transfera pa ni mogucnosti trudnoce koja povecava i produljuje hiper. Govorim ti iz osobnog iskustva jer sam imala hiper i bez transfera (28 j.s.), zavrsila i na infuzijama i hiper produljen trudnoćom (12 j.s.).
    Sretno!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala ti na brzom odgovoru!Znam da mogu produžiti na rizičnu trudnoću, ako je bude, ali to onda ide preko HZZO, ovako mi je napetije izvući što mogu kod poslodavca ! Nadamo se najboljem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •