-
Može li se produžiti bolovanje na drugu šifru?
Ispričavam se ako ova tema već postoji, ja nisam pronašla odgovor pa evo..
Dakle, od danas sam na bolovanju-sutra punkcija-hiperstimulirana sam pa ne znamo hoće li uopće doći do transfera. Muž je otišao kod dr. tražiti bolovanje na šifru N98-komplikacije u postupcima MPO do 21 dan. E, sad pitanje- može li se nakon toga produžiti bolovanje na neku drugu šifru? Htjela bih iskoristiti 42 dana na račun poslodavca, a dr. predviđa da ću dosta morati ležati pa ako netko zna odgovor, unaprijed zahvaljujem!
-
Naravno da moze, ako se pojavi druga bolest ili potreba za bolovanjem-npr. zbog rizicne trudnoce ukoliko ipak bude transfera pa ostanes trudna. Inace, 21 dan ti je i vise nego dovoljno za rijesiti hiperstimulaciju i potpuno se oporaviti pogotovo ako nema transfera pa ni mogucnosti trudnoce koja povecava i produljuje hiper. Govorim ti iz osobnog iskustva jer sam imala hiper i bez transfera (28 j.s.), zavrsila i na infuzijama i hiper produljen trudnoćom (12 j.s.).
Sretno!
-
Hvala ti na brzom odgovoru!Znam da mogu produžiti na rizičnu trudnoću, ako je bude, ali to onda ide preko HZZO, ovako mi je napetije izvući što mogu kod poslodavca
! Nadamo se najboljem!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma