Je li ko isprobao hrkostop? Ima li on ikakvog pozitivnog ucinka. Nesto mislim da je to jos jedna spravica za dizanje love.
Za one koji ne znaju sta je hrkostop, to je ona spravica za nos, koja navodno zaustavlja hrkanje. (nas ili naseg partnera)
Je li ko isprobao hrkostop? Ima li on ikakvog pozitivnog ucinka. Nesto mislim da je to jos jedna spravica za dizanje love.
Za one koji ne znaju sta je hrkostop, to je ona spravica za nos, koja navodno zaustavlja hrkanje. (nas ili naseg partnera)
Joj, di me nađe! Meni je već i dijete krenulo očevim stopama![]()
Ja cu se motorne pile uhvatit!
Za ovaj bi topic trebao podforum "Psihičko zdravlje odraslih"![]()
Ja sam riješila problem: čepovi za uši (apoteka, 4.50 kn par)
Brunda, odvedi Svena kod otorinca, mozda mu je povecan treci krajnik... Mi imamo istih problema (s Markom, ne s tatom :namigBrunda prvotno napisa
, dise iskljucivo na usta i jako hrce, pa u ponedjeljak ide na operaciju (nakon neuspjesne visemjesecne terapije fizioloskom)...
Razmišljala sam i ja da je od trećeg krajnika, ali sada za to jednostavno nemamo vremena, a to može i malo pričekati. Inače on uopće ne diše na usta nego normalno na nos.dille prvotno napisa
Sretno na operaciji!
točno sam krenula otvoriti novi topic s naslovom hrkanje kad vidjeh da nisam jedina. mm hrče tako da mi ponekad popuste živci i dođe mi da ga zadavim onako pospana. užas jedan koliko jako hrče. i ništa ne pomaže, nikakav položaj. dajte mi recite što pomaćže kod hrkanja? mi smo planirali kušiti onaj uređaj što se kao narukvica stavi na ruku. košta 600 kn. je li itko ovo koristio?