To sve pitaj njih, mislim da se pauzira nekih ciklus - dva, ovisno što su ti radili - je li bila dijagnostička ili je li bila operativna.

Mislim da te šalju još na inseminaciju jer su svjesni koliko je IVF po novom zakonu loš.

To da nema odgovora ti je na kraju najčešće rješenje. Bio se razvio neki pravac imunolgije, neki dr. Beer, sad već pokojni, koji je masu dobio popularnosti jer je malo misionarski govorio "ja znam odgovor", međutim neke nisu niti kod njega zatrudnjivale.

Koji put ti se može skužit što je po srijedi tek kad se krene u IVF. Tipa - mi smo skužili (ne postoji odgovor zašto, ali brige nas, jer mi to zaobiđemo IVF-ICSIjem) da nam se dobre i brojne jajne stanice i neloš spermiogram jednostavno ne spajaju. Znači, koji put nekakvi odgovori iskoče i u samom postupku.

Ako te silno muči zašto, onda ti fakat ima smisla javiti se dr. Radončiću u Pol. Vili.

Ali, malo si toga prošla, ne bi sad bilo primjereno krenut u neke teške "brijačine", na temu imunologije kad, de facto, odgovora još nema, i što ćeš sad brijat po uzrocima itd., kad paralelno treba odrađivati i postupke. Premalo si toga prešla da je, po meni, opravdano brijat na TSH manji od 2 i sl.Ali, pitaj najboljeg dr-a za to - dr. Radončića.

Sretno! I misli ovako - briga te što odgovora nema, IVF i idiopatima pomaže .