Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Podliv na desnima

Datum pristupanja
    May 2009

Početno Podliv na desnima

Da li se neko od vas susreo sa podlivima na desnima? Moja devojcica ima 14 meseci i na desnima iznad gornje desne cetvorke ima crnu liniju debljine 3mm i duzine 6mm. Pretpostavljam da je taj podliv od zuba koji treba da iznikne, ali da li iko zna da li mu treba u takvim situacijama "pomoci" (nesto mazati, ili treba tu desni iseci ili nesto trece...?)

hvala unapred.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj starkid prvotno napisa Vidi poruku
    Da li se neko od vas susreo sa podlivima na desnima? Moja devojcica ima 14 meseci i na desnima iznad gornje desne cetvorke ima crnu liniju debljine 3mm i duzine 6mm. Pretpostavljam da je taj podliv od zuba koji treba da iznikne, ali da li iko zna da li mu treba u takvim situacijama "pomoci" (nesto mazati, ili treba tu desni iseci ili nesto trece...?)

hvala unapred.

Evo da odgovorim sama sebi, za slucaj da jos nekome iskrsne ovakva situacija. Stomatolog kaze da je to kod neke dece normalno, da zubic teze izlazi i da se od njegovog pritiska na meso stvara podliv. Moze se mazati 3% hidrogenom ili nekom mascu koju inace koristimo za desni, a i ne moramo nista raditi, zub ce svakako izbiti kada prokrci sebi put.

Pozdrav!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

moj mali ti je imao tako 2dana prije nego bi mu izijo zubić a nisam mazala s nićim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •