evo ti kopije odgovora s broxa

moja klinka je išla pred 4 godine, baš su išli u doba kad je njeno loše vrijeme, spakirala sam i flixotide ventolin, babyhaler, rhinohorn i dala upute što i kada , zašto, ona je tad imala jako sužen izbor hrane ( sad je malo više stvari koje smije jesti), s zdrastvenom sam utvrdila jelovnik, dogovorili smo kaj dete od klope mora nositi tak da je bila pokrivena,

jedino kaj me jaako smetalo, je kaj je ona išla tam u doba svojeg 6. rođendanatj. krenuli su na sam rođendan, dogovoreno je da će ponjeti malo za feštu ( ali nitko od klinaca nije htio jesti njenu klopu, jer nisu u šuškavim vrečicama), dogovoreno je i da će tam biti torta, ali za nju je bila palačinka, a ostali su jeli tortu,uz malo kreacije mogla se napraviti torta koju smiju svi.
inače ja na prvu nisam bila da ona ide, ali je zdrastvena rkla da će ona sve dogovoriti, pa smo uz prethodne razgovore ipak odlučili da će ići, sad kak će s klincem bit nagodinu nisam ziher, morat će me jaaako uvjeravati.
ak imaš kakva pitanja slobodno pitaj

kolko se sječam rekli su mi da imaju zdrastvenog radnika gore, ali svakak pitaj i zdrastvenu u vrtiću