Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Trza glavom

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Trza glavom

Nadam se da vec ne postoji ovakva tema jer sa ovim pretraznikom nista ne mogu naci...

Uglavnom, malena je od prije nekih 10-15 dana pocela nekako cudno trzati glavom, tako da ide bradicom prema prsima, i nekad malo i na stranu zabacuje. to obicno radi kada npr. sjedi i ja dodje da je uzmem, kada se necemu raduje, ili kada je nervozna, i to obicno tako da rasiri i mase rukicama i onda pocne to trzanje glave, ne konstantno,ali zna dva tri puta, pa nakon nekog vremena opet. Neznam da li je to samo neka faza ili je nesto da bih se trebala zabrinuti...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam, ali da ti podignem temu.
    Jesi li pitala pedijatricu ili patronažnu? Ja bih to napravila za početak, ako bi mi se činilo sumnjivo. Možeš tražiti uputnicu za neuropedijatra ili fizijatra.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Naruceni smo tek za tri tjedna kod pedijatra, ali sam htjela provjeriti tu ako netko zna sta. Ma mislim da nije toliko ozbiljno da bih sada trebala bas panicariti, no svakako cu se konzultirati sa pedijatrom.

p.s. hvala sto si mi podigla temu

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

vodi pedijatru - neurologu

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa Vidi poruku
    vodi pedijatru - neurologu
    X

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Neznam jel opisana situacija ista kao što je bila kod moje male, ali ak je to onak da se zatrese tu i tamo, u stilu kao kad te "jeza", žmarci prođu (npr. kao kad nam je hladno) onda mislim da nemoraš brinuti jer to znači radi kad piški ili joj se živčani završetci još spajaju (da, djeca nam još nisu "napravljena" do kraja ) pa je to kao da doživi nekakav restart Eto,neznam baš stručno objasnit,ali to sam pročitala negdje........ možda čak tu na rodi,al nemora biti
    Nadam se da neće bit ništa ozbiljno,ali uostalom neurologu uvijek možeš otići Samo polako, bez panike...... ti naši klinci su žilavi a i nemora značit da je sve što "pokažu" automatski poziv za vodit doktoru Sretno!!!!!!!!!!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mellyca, ima li što novo?

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bas sam vam htjela javiti...

Bili jucer kod pedijatra ( otisli nenajavljeno), i pregledao malu detaljno, i kaze da je sve ok, da je mala savrseno zdrava, da sve radi kako bi i trebala raditi za tu dob.. Da je valjda to neki njen znak, to njeno trzanje ( u stvari i nije trzanje nego vise kao kimanje, tj. nagne glavu u lijevo kada je jako umorna ili nervozna), i da ce to vjerovatno proci, ali da ne trebamo brinuti..

Nadam se da je u pravu, ali svejedno smo rekli MM i ja da cemo pricekati jos 10-ak dana kada imamo ponovno termin zakazan, i ako i dalje bude to puno radila da cemo ga onda traziti uputnicu za neurologa, za svaki slucaj. A za sada cemo pokusati da bude sto manje situacija kada je mala umorna i nervozna pa mozda pomalo prestane to raditi ako je od toga..

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mellyca, ako pedijatar nije vidio to "trzanje" snimi ga pa mu pokaži na sljedećem pregledu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •