Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Da li je moguće da su mu krenuli zubići sa 2 mjeseca?????

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Da li je moguće da su mu krenuli zubići sa 2 mjeseca?????

Dakle, kao sto naslov kaze, bebach ima 2 mjeseca i 3 dana, i zadnja 3 dana toliko jadničak žulja rukice, a vec duze vremena neobicno puno slini. Uhvati podlakticu i toliko je jako žulja, a drugom rukicom ju pridržava i gura prema ustima, i kad mu ispadne plače...... nervozniji je nego inače, dobro jede, iako mi u zadnja 3 dana češće, i baš mi se čini da puno pojede, ali kad god mu ponudim cicu on jede kao da nije jeo 2 dana.....
    I stolica mu je vodenastija i baš mi se čini da se pati sa "isprđavanjem" ( kako bi to drugacije nazvala?!? ), stolica je zlatno zuta, samo sto je u prilično tekućem obliku, ali kad prdi to tako bolno zvuči, kao da ga dere..... a sad na zadnjoj peleni je bila mala crvena točkica , pogledala sam mu guzu i čini mi se bas da je poderao od naprezanja
    Inace je zadovoljan i izmedju tih muka sa žuljanjem i vjetrovima smije se i igra se s nama, ima redovno mokre pelene......

Da li je moguće da su zubići krenuli? I sto s tom vodenastom stolicom?
    Iduci tjedan idemo na savjetovanje, da li da čekam ili da ga odvedem doktoru prije?

Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vodenasta stolica može biti stolica gladi. Možda ima skok u razvoju i stvarno je gladniji nego što si navikla.
    Ne znam draga, ja bih u takvim situacijama (crvena točkica na peleni) nazvala patronažnu, a onda u krajnjem slučaju i svoju pedijatricu za savjet, pa makar i ne bilo ništa strašno.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sacekat cu jos jednu stolicu, pa ako opet bude crveno, svakako cu se javiti patronaznoj.....i ja sam pomislila na skok, ali nesta mi puno uranio...... u utorak svakako idemo na kontrolu u bolnicu, ali javit cu se ja pedijatrici i prije, ako bude jos koja crvena tockica.........ja mu dam kad god trazi, nekad hoce nekad nece, nekad povuce 2 puta i odustane, a nekad bas pojede dobro........a taman smo bili ustalili obroke na neka 3 - 4 sata.........ali dobro.....proce i to

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

i moja Ana ima potrebu da glocka bilo svoje rukice bilo moju bradu, rame a najvise voli kljucnu kost. i to radi dosta snazno ponekad me bas zaboli, to inace redovno radi posle podoja i to joj pomaze da podrigne
    ne verujem da su zubici u pitanju, nego koliko ti je vodenasta stolica, dojeno dete bas i nema neku cvrsti stolicu koliko ja znam

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

moj isto dosta slinjavi od 2. mjeseca, a tekucu stolicu ima od kad se rodio.
    iskljucivo ga dojim.
    dobiva na tezini i vise nego kaj treba (prije barem je, sada ne znam nismo se dugo vagali, ali nije smrsavio koliko kuzim).
    guranje rukica u usta kod nas znaci da je umoran i da mora ici nanati. a s obzirom da nece dudu ovako se pokusava utjesiti.
    zbog crvene tockice mozda najbolje nazvati doktora...
    sretno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moj ima tekucu stolicu jer je samo na mleku.

mislim da tvoju bebu jos uvek muce grcevi a sto se tice rukica. tako rade kad otkriju rukice. nervoza od bola u stomaku i grceva ga tera da bude grublji sa rukicama. jos uvek nije stasato da grize i drzi zvakalicu ili zvecku

mi smo do puna 3 meseca imali katastrofu sa gasovima, grcevima, hiljadu i jednim prdezom i stolicom a sve to je bilo i praceno soorom
    smirilo sa sa 3 meseca.

a da jeo i je i on nas
    kljucna kost, nos, rame, vrat, jednom mi je na obrazu napravio podliv koliko mi je sisao obraz
    Posljednje uređivanje od frost : 05.03.2010. at 10:02

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj frost prvotno napisa Vidi poruku
    a da jeo i je i on nas
    kljucna kost, nos, rame, vrat, jednom mi je na obrazu napravio podliv koliko mi je sisao obraz
    ja imam podliv na bradi i vratu a da i nos voli da capi ponekad

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Moja A. pojačano slini od 3.tjedna života, a od kada je napunila 3.mjeseca stalno gura ručice u usta. Sutra puni 4.mjeseca i još ništa od zubića tako da mislim da nije to....što se stolice tiče i moja A. ima vodenastiju, isključivo je dojena i dobila je otprilike 3200 g u ova 4 mjeseca

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

3 stolice su iza nas, gušće i bez crvenih tragova, od pocetka su nam svakakve, i zelene i guste i rijetke i zute, ali on je potpuno zdrav, prvi mjesec je dobio 1050 g, sad cekam iduci tjedan savjetovanje da vidimo kako stojimo ovaj mjesec....izgubio sigurno nije........inace je bas zadovoljna beba koja rijetko i relativno malo plače, više je to neko izrazavanje nezadovoljstva kad mu nesta ne odgovara, onda se svadja sam sa sobom
    A sisa on i vrat i rame, sad se okrece s ledja na trbuh pa uvlači dekicu, gazu ne smijem ni blizu ostavit, cim mu se nadje nesta blizu usta krene usisavanje
    Ne mogu mu vise namjenjat majica i bodija, rukavi su mu stalno mokri, ja zavrnem, on nekako uspije to svuć, bilo bi mi malo da imam trgovinu djecijom robom.....

Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Onda je sve OK!

Pusa vama dvoma

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo 2.5mj. i isto tako slinimo i smok-smok stalno prstići u ustima. Bila sam uvjerena da su zubići, čak mi se činilo da vidim nešto na desnima, ali mislim da je ipak prerano. Luka mi je dobio prvi zub s nepuna 10 mjeseca. Inače, i mi dojimo i imamo vodenastiju stolicu i to jednom u 3-7 dana.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo 2.5mj. i isto tako slinimo i smok-smok stalno prstići u ustima. Bila sam uvjerena da su zubići, čak mi se činilo da vidim nešto na desnima, ali mislim da je ipak prerano. Luka mi je dobio prvi zub s nepuna 10 mjeseca. Inače, i mi dojimo i imamo vodenastiju stolicu i to jednom u 3-7 dana.

I meni se ucinilo da vidim nesta
    A mama mi kaze da su meni zubi krenuli s 3 mjeseca, pa mozda je i na mene
    A stolica nam opet vodenastija, skroz je zlatno zute boje, samo eto pomalo tekuca, procitala sam da iskljucivo dojeno dijete moze imati vodenastiju stolicu, dok god je sve drugo u redu,........i jako puno prdi i bas se pati s tim
    Nocas je toliko jako prdnio dok sam ga presvlacila i naravno totalno me "zakakio" a nakon toga i lijepo zapišao bilo mi je predivno sve to cistiti u 3 sata ujutro, nisam znala sta me snašlo

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I mi pucamo... Nekad se sva jadna zgrči i zajapuri u ličeku i ja mislim ide kakanje, a kad ono...mali tvor... A vidim da ste se lijepo zabavljali. Mi imamo sreću da još stvarno nikad nismo po noći kakali, mislim da bi se svi razbudili i da od spavanja ne bi bilo ništa.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moja curka 2.5 mjeseca i već gricka ručicu, a počela je i mamu grickati za bradavicu(u podoju) i to baš onako jako, tako da kad krenu zubi biti će čuda,
    mislim da uh u ovoj dobi mogu češati desni.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

uh = ih

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I A. se desilo da me gricne koji put za bradavicu, no prestala je sa tim
    A kad zubice dodju moci cete se dogovoriti

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj je počeo glodati i sliniti isto negdjes 2 mjeseca, a dobio prvi zub sa samo 11 mjeseci.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a mi dobili crvenilo na obrazima.
    kao da mu je koža skurena...
    citam po netu da bi moglo biti i od zubeka, ako ne onda prehlade, ili cak atopije, alergije itd...

ima tko slicnu situaciju?

Lukina mamma kako obraščići od malene?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa Vidi poruku
    a mi dobili crvenilo na obrazima.
    kao da mu je koža skurena...
    citam po netu da bi moglo biti i od zubeka, ako ne onda prehlade, ili cak atopije, alergije itd...

ima tko slicnu situaciju?

Lukina mamma kako obraščići od malene?
    Izbacila sam prije dva tjedna jaja i vidno se smanjilo. Sad nam je ostalo samo malo na desnom obraščiću. Ali, neki dan se skroz povuklo pa opet izbilo i to samo na desnom. Mislim da je stvarno od moje prehrane i nikakve kremice ne pomažu. Vidim da se koža smiri tek kad se beba "isčisti"...

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

moja je papala rukice odmah pola sata nakon poroda, nakon prvog podoja, cijela radjaona je odjekivala koliko je mljackala. A prvi zubic joj je izasao sa 5 mj.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    moja je papala rukice odmah pola sata nakon poroda, nakon prvog podoja, cijela radjaona je odjekivala koliko je mljackala. A prvi zubic joj je izasao sa 5 mj.
    on isto od pocetka gura rukice u usta i to po mogucnosti obadvije odjednom
    ali to je sad bas onako "nasilno", kao da ga strasno zulja......
    jutros smo bili na uzv mozga, sve je u redu a sutra idemo na kontrolu, pa se nadam vaganju........

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

možda si promjenila deterđent ili stavila omekšivać pa mu smeta?
    probaj namazati s belobazom, ona smiruje nadraženu kožu.

edt- i moj slini od kad je navršio 2,5 mj i glođe rukice, a ne vidim da mu se nešto bijeli.
    i da, ne voli dudu, radije cucla prstiće.
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 08.03.2010. at 13:30

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sunce moje malo prvotno napisa Vidi poruku
    možda si promjenila deterđent ili stavila omekšivać pa mu smeta?
    probaj namazati s belobazom, ona smiruje nadraženu kožu.

edt- i moj slini od kad je navršio 2,5 mj i glođe rukice, a ne vidim da mu se nešto bijeli.
    i da, ne voli dudu, radije cucla prstiće.
    ma duda ni pod razno, nema teorije, a ja ni ne forsiram bas, a onda je valjda faza neka.......

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

super da se smanjilo!!

mi smo do sad bili super s kozom (osim ciscenja iz poroda) a sad odjednom to crvenilo...
    danas mu se i kapilarice vide tak da mislim da nije od prehrane. vani nismo bili na vjetru...ne znam...

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

htjedoh citirati Lukinu mammu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo nadovezala bi se na temu jer i nas muči isto. još sa 2 mj počeo je sliniti , rukice su manje više skroz u ustima, glođe nas, ljubi, pedijatar još tad napipao da ide zubić. I stalno su mu nateknuti desni. Tako da je moguće....ali mi smo eto 4 mj i još ga nema i ko zna kad će. Nego noćas oko 1 nas je probudio strašnim plačem, kao da se nešto uplašio ili ga je nesto zabolilo,mm i ja smo skočili iz kreveta jer nikad nije tako plakao. Jel netko zna jel može tako od zubića ili je moguće da tako mala beba već sanja?
    Držim fige da naše kikače što prije prođu te muke..

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mimi3 prvotno napisa Vidi poruku
    evo nadovezala bi se na temu jer i nas muči isto. još sa 2 mj počeo je sliniti , rukice su manje više skroz u ustima, glođe nas, ljubi, pedijatar još tad napipao da ide zubić. I stalno su mu nateknuti desni. Tako da je moguće....ali mi smo eto 4 mj i još ga nema i ko zna kad će. Nego noćas oko 1 nas je probudio strašnim plačem, kao da se nešto uplašio ili ga je nesto zabolilo,mm i ja smo skočili iz kreveta jer nikad nije tako plakao. Jel netko zna jel može tako od zubića ili je moguće da tako mala beba već sanja?
    Držim fige da naše kikače što prije prođu te muke..
    Što se tiče iznadadnog plača usred sna, Leoni se to često dešavalo u prva tri tjedna života. Sad je prestalo. Izgledalo je točno onako kako si opisala. Odjednom, glasno, traje sekundu-dvije i prestane. Kažu da tako male bebe ne sanjaju, ali očito jest nešto što ih prestraši u snu. E, da, nakon tog glasnog plača opet zaspi kao beba...

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo bili smo danas na kontroli, sve je u redu, malo mu je zeljezo na granici pa mora neki sirup piti, i taman se bio uneredio, i bilo je onako vodenasto i pedijatrica je rekla da je u redu, jer je boja ok, a i on samo doji pa moze biti od toga.....upozorila me da nam od tog sirupa stolica moze biti i tamno zelena........ uglavnom, od zadnjeg vaganja je dobio 1300 g, tako da sad imamo 6 kg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •