RozaGroza prvotno napisa
UF...posjet pedijatru totalno razočaranje. Kako nam još nije stigla zdravstvena išli smo privatno u polikliniku Helena. Pedijatar je jako drag, ali meni ovaj pregled nikako nije jasan! Guzu skoro da mu nije di pogledao, govori da je to normalno jer je beba i ima kiselkastu stolicu, dao nam uzorke nekih krema da provamo navodno su super, zovu se A-Derma Dermalibour i Uriage 1er Change, neka od vas čula za ove??? I obavio mu je sistematski, govori sve super, navodno več ima 4700, ali vagao ga je sa pelenom pa mislim da ima bar 100 grama manje. Narastao na 54 cm, i to je ukratko to...o guzici smo pričali sve skupa 35 sekundi! Glavno da su nam uredno naplatili, a mi nismo ni "dz" pametniji nego prije. Al ajde, idemo drugoj pedijatrici na redovan pregled za tjedan dana, ako mu do tad ne rješimo sa svim ovim vašim metodama onda ču stvarno tražit neku mega kremu.
Švrčo, svježe jaje? Najobičnije jaje?
Evo poslala sam muža sa spiskom svega ovog što ste mi napisale...ajme meni mi ćemo bankrotirati, imamo več jedno 10 vrsta krema...a najbolje pali voda i zrak, iako mu je osip već lagano suh, koža hrapava, pa ne znam iskreno, nisam pametna...jadno dijete roditelji su mu totalni debili!!!
Hvala vam svima, javim što je od svega upalilo.