RozaGroza prvotno napisa
Nažalost nakon par dana poboljšanja, jučer se osip vratio gori nego ikad. Nadala sam se da če pranje vodom nakon svake nužde i ova Uriage krema pomoći, ali ništa od toga, pa smo od jučer ujutro na metodi, pranje vodom i gola guza cijeli dan i noć. Moram priznat da mu nije ništa bolje nakon cijelog dana i noći toga, al bar manje plače i mirno je spavao.
Jel neka od vas zna neke trikove kod tog gologuzstva, jer mi smo ga stavili s nama u krevet, ispod njega smo stavili onu kao "mokru" plahtu koja mu inače stoji na madracu od krevetića, na to tetru, njega omotali samo švedskom i to jako labavo, i pokrili ga, svejedno smo i mm i ja i krevet i Špiro bili popiškeni i pokakani. A mjenjali smo ga nočas jedno 20 puta, svaki prdac i mi njega pod vodu, sušili lagano fenom na onom najslabijem programu koji puše samo mlako, svaki put nova švedska i tako do jutra, mali je pola toga prespavao, budio se samo 2 puta na dojenje.
Jel postoji neki trik kako da ga držimo gologuzog a da u jutro nemamo cijelu kantu punu tetri i švedskih, popiškenih čarapica i benkica, čak smo potrošili i njegov poplun i 2 dekice....totalno smo početnici!
Hvala cure...puno mi pomažu vaši savjeti!