Evo patronažna govori da idemo kod doktorice Grubenski jer je osip zaista jak i predugo ovori da ne misli da je soor jer to bijelo na jeziku je navodno od mljeka, i nema nikakve druge simptome...a ne znam, valjda če pedijatrica imat više korisnih informacija. Vidjet ćemo kakve če nam kreme dati, al rekla mi je homeopatica da uzmem neke perlicekoje rastopim u svom mljeku pa mu dam 3 dana zaredom. Vidjet ču i za to...

Dutka patronažna mi je spomenula ovu kombinaciju daktarin i rojazol, kaže da če mi vjerovatno to prepisati. A danas ćemo u ove pedijatrice, al ako je tvoja tako super pliz mi pp-aj njene podatke, mogli bi u nje ići. Svaki savjet dobrodošao, pošto ja nisam iz ZG a mm nije nešto upoznat sa svim tim, uopče nemamo pojma kome da ga vodimo inače.

Pomi, neznam kako ču uspjeti pratiti znakove, jer on svaku pelenu malo zakaki pošto sa svakim prdcem izađe malo govanca a prdonja je teški...ali piškenje zato hvatam (slučajno il namjerno) Ma samo nek mu prođe ovaj osip i odma ču imat više energije angažirat se na tim drugim poljia, nadamo se bespelenašit več za ljeto ko veliki! A mali je totalni prirodnjak, obožava bit gol, mrzi bočice najviše voli jesti sa sise, i MRZI dudu varalicu, dobio ju je u rodilištu, tako ju je s gađenjem ispljunuo da sam ja sva bila ponosna

Hvala vam još jednom