-
Hvala cure 
Meni sve to izgleda kao Soor, ne mogu vjerovat da glupi pedijatar nije ni provjerio njegovu usnu šupljinu!!! A ja još gluplja da nisam doznala više o tome nego smo došli u pedijatra ko bedaci, nismo pojma imali o ničemu! Još čekamo patronažnu pa ćemo je pitat, al brijem da idemo u pedijatra i to u Runjaninovu jer nam je to blizu.
Inače on ima te bjele točkice (naslage) na jeziku, provala sam obrisati i ne ide dole, usna šupljina mu je blago sluzava od tog bijelog, svako malo se nateže i prducka, ima jake grčeve...a ja sam imala regadu na početku dojenja, pa ne znam jesam mu tako mogla prenjet to? Tada još nismo imali problema sa guzom al je u jednom navratu potegao iz moje bradavice krvi pa je bljuckao sukrvicu. Inače e bradavice kod dojenjea ne bole, jes ova jedna u početku kad mi je i napravio tu ranicu...ponekad osjetim nekakav osječaj ježenja u bradavicama, ali to je višeneka reakcija na njihovo kručenje nakon dojenja. Plus često mi znaju procuriti, ne znam jel to ima ikakve veze? A kad ga dojim na jednu, druga obavezno curi...
A sad ćemo vidjet sve, još patronažna nije došla, valjda neče zaboravit!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma