Pa da.
Super, valjda nije čitala onaj tekst o sooru.ovori da ne misli da je soor jer to bijelo na jeziku je navodno od mljeka, i nema nikakve druge simptome...
E, sad ne znam smiješ li kombinirati klasičnu med. i homeopatiju. Pitaj prvo homeopaticu za to. Pogotovo s tako malenom bebom treba biti oprezan.a ne znam, valjda če pedijatrica imat više korisnih informacija. Vidjet ćemo kakve če nam kreme dati, al rekla mi je homeopatica da uzmem neke perlicekoje rastopim u svom mljeku pa mu dam 3 dana zaredom. Vidjet ču i za to...
Daje se ili Daktarin ili Rojazol, da ne bi bilo zabune.Dutka patronažna mi je spomenula ovu kombinaciju daktarin i rojazol, kaže da če mi vjerovatno to prepisati
Imaš pp.A danas ćemo u ove pedijatrice, al ako je tvoja tako super pliz mi pp-aj njene podatke, mogli bi u nje ići. Svaki savjet dobrodošao, pošto ja nisam iz ZG a mm nije nešto upoznat sa svim tim, uopče nemamo pojma kome da ga vodimo inače.
A mali je totalni prirodnjak, obožava bit gol, mrzi bočice najviše voli jesti sa sise, i MRZI dudu varalicu, dobio ju je u rodilištu, tako ju je s gađenjem ispljunuo da sam ja sva bila ponosna![]()
Ajde, i držimo fige da se konačno riješite tog osipa.
![]()