Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
Evo patronažna govori da idemo kod doktorice Grubenski jer je osip zaista jak i predugo
Pa da.
ovori da ne misli da je soor jer to bijelo na jeziku je navodno od mljeka, i nema nikakve druge simptome...
Super, valjda nije čitala onaj tekst o sooru.
a ne znam, valjda če pedijatrica imat više korisnih informacija. Vidjet ćemo kakve če nam kreme dati, al rekla mi je homeopatica da uzmem neke perlicekoje rastopim u svom mljeku pa mu dam 3 dana zaredom. Vidjet ču i za to...
E, sad ne znam smiješ li kombinirati klasičnu med. i homeopatiju. Pitaj prvo homeopaticu za to. Pogotovo s tako malenom bebom treba biti oprezan.
Dutka patronažna mi je spomenula ovu kombinaciju daktarin i rojazol, kaže da če mi vjerovatno to prepisati
Daje se ili Daktarin ili Rojazol, da ne bi bilo zabune.
A danas ćemo u ove pedijatrice, al ako je tvoja tako super pliz mi pp-aj njene podatke, mogli bi u nje ići. Svaki savjet dobrodošao, pošto ja nisam iz ZG a mm nije nešto upoznat sa svim tim, uopče nemamo pojma kome da ga vodimo inače.
Imaš pp.
A mali je totalni prirodnjak, obožava bit gol, mrzi bočice najviše voli jesti sa sise, i MRZI dudu varalicu, dobio ju je u rodilištu, tako ju je s gađenjem ispljunuo da sam ja sva bila ponosna

Ajde, i držimo fige da se konačno riješite tog osipa.