Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Užasan pelenski osip

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A eto iskreno se nadam da to bude djelovalo. On je nočas spavao kao mala beba Čak sam ga morala buditi nakon puna 4 sata sna na hranjenje, sisao je jedno 10 minuta, i zaspao opet, i potegnuo 2.5 sata...
    Ako do Srijede ne bude bolje ne znam da li da inzistiram na terapiji za Soor...al ajde dat ču šansu ovim kapima. Več sam sve pobojala i prematalicu, i robicu, njegove nogice...a prsti su mi "slikarski"...

Ps: malo je OT al dala mi je PlivitD da mu kapam 4 kapi svako jutro. I jutros ja njemu kapnula drito u usta, a onda pročitala da moram rastopit u žličici mljeka. Ne sječam se koje mi je upute ona dala - zapravo mm i ja se sječamo 2 različitih uputa pa me zanima jel ovako "na suho" mogu davat kapi il baš moram rastopit u nečem?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ps: malo je OT al dala mi je PlivitD da mu kapam 4 kapi svako jutro. I jutros ja njemu kapnula drito u usta, a onda pročitala da moram rastopit u žličici mljeka. Ne sječam se koje mi je upute ona dala - zapravo mm i ja se sječamo 2 različitih uputa pa me zanima jel ovako "na suho" mogu davat kapi il baš moram rastopit u nečem?
    Vjerovatno ih moraš razblažit jer su stvarno groznog okusa, jesi ih provala?
    Ja sam mojima davala pola te doze (2 kapi), a onda sam prestala nakon mjesec - kčeri, a nakon 2 dana - sinu.
    Moji su rođeni na početku zime, a sad evo ide proljeće (valjda, konačno) pa mi se čini da ti je tih 4 kapi too much.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Što se tiče kapi D vitamina. Ne sjećam se koliko sam kapi davala, ali znam da ih nisam ničim razrijedila. Nakapala sam u žličicu i izlijala u usta. Ako ti je pedijatrica rekla 4 kapi (a rekla si da ga je detaljno pregledala, znači da je ok) ne vidim razlog da tako i ne napraviš. Ionako od tih 4 kapi u ustima će završiti 2 ili 3 (malo na žličici, malo ispljune...) Držim fige da se guza čim prije smiri.

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

D vitamin zbilja nije problem davati, moj ga pije direktno iz žličice...pročitala sam neka istraživanja o nedavanju vitamina D i zbilja nema smisla da se riskira rijetkost kostiju za tih par kapi dnevno. D vitamin je jako bitan i za zatvaranje fontanele, pa se po veličini otvora daje i doza, moj je pio 2 kapi...ima 11 mj, fontanela se još nije do kraja zatvorila, dakle, nije bilo pretjerivanje.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj misliteljica prvotno napisa Vidi poruku
    D vitamin je jako bitan i za zatvaranje fontanele, pa se po veličini otvora daje i doza, moj je pio 2 kapi...ima 11 mj, fontanela se još nije do kraja zatvorila, dakle, nije bilo pretjerivanje.
    to ovisi o pedijatru. naša svima propisuje 5 kapi. tako je i nama. iako se keksićki fontanela zatvorila jako rano, doktorica se čudila i rekla da možda nije bila potrebna tolika doza

a ja sam joj d vitamin dala možda 2 puta

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A eto iskreno se nadam da to bude djelovalo. On je nočas spavao kao mala beba Čak sam ga morala buditi nakon puna 4 sata sna na hranjenje, sisao je jedno 10 minuta, i zaspao opet, i potegnuo 2.5 sata...

Ako do Srijede ne bude bolje ne znam da li da inzistiram na terapiji za Soor...al ajde dat ču šansu ovim kapima. Več sam sve pobojala i prematalicu, i robicu, njegove nogice...a prsti su mi "slikarski"...
    Dobro, ako nije soor, nije... Možda ova otopina suzbija i više vrsta gljivica.
    No, ako osim na ojedinama ne bude poboljšanja, ja bih pokušala s Daktarinom.
    Nama nije rečeno da otapamo u čemu, pa nismo otapali. Probala sam kakti otopiti sebi, jer sam čitala da neki otapaju, i okus nije ništa bolji, samo dobiješ veću količinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •