Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Užasan pelenski osip

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i mi smo se dugo mučile s tim

niš nije pomoglo

istina, nije bilo baš tako grozno ko vama ali ipak...

Na kraju je pomogao hipermangan s kojim sam ispirala par puta dnevno, nakon 1 dana se upala smirila, a onda par dana poslije je sve bilo ko novo. nikad se nije ponovilo.

i savjet koji nam je paijatar dao, osim hipermangana, je što manje pod vodu jer voda isušuje i iritira kožu koja je i onako preosjetljiva. rekao je da držimo dijete što više bez pelene, a kad se popiški da operemo samo što uže područje oko spolovila, ali ne i rane, pogotovo ne vodom iz špine jer je puna npr. klora. Mi smo prali vatom namočenom u prokuhanu vodu. i obavezno dobro posušiti, ali ne fenom nego mekanom krpicom ili ručnikom (bez omekšivaća, naravno).
    ova kombinacija je nama bila pobjednička.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    i savjet koji nam je paijatar dao, osim hipermangana, je što manje pod vodu jer voda isušuje i iritira kožu koja je i onako preosjetljiva. rekao je da držimo dijete što više bez pelene, a kad se popiški da operemo samo što uže područje oko spolovila, ali ne i rane, pogotovo ne vodom iz špine jer je puna npr. klora. Mi smo prali vatom namočenom u prokuhanu vodu. i obavezno dobro posušiti, ali ne fenom nego mekanom krpicom ili ručnikom (bez omekšivaća, naravno).
    ova kombinacija je nama bila pobjednička.
    I ovo podcrtano mi ima smisla, kad je koža već nadražena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •