RozaGroza prvotno napisa
Evo mi smo od jučer popodne provali ispirat sa kamilicom i mazat mješavinom triderma i jekoderma, uzeli smo i Alana pelene. Crvenilo koje je bilo oko rana je nestalo ali nažalost ojedine iako su se činile da idu na bolje su tu i jednako jake. Sad sam čak pri mjenjanju primjetila da mi ostaje krvi na mokroj gazi, dakle počele su i krvariti.
Idemo kod dermatologice u Klaičevu ujutro...ali užasno me strah sada. Dal sam mu naškodila tridermom? Iako bio je jako miran, i činilo mi se cijeli dan i noč da mu paše. Nije uopče plakao, čak smo išli i u šetnju, bili na kavi u parku, uživao je, smješkao se...i sad pri mjenjanju ta krv.
Isto tako sam primjetila da mu je ugodnije biti u peleni sa kremom nego gol. Kad je gol i ono malo govanca što izađe običnim prdcom mu užasno smeta, a u peleni to sve sklizne preko kreme pa ga valjda ne peče. Nisam sad pametna dal ga držat golog bez obzira ili mu do sutra ujutro još mazat triderm barem da spava dijete?
Hvala vam na pomoći svima...samo se nadam da če mi dermatologica sutra imat što pametno za reći, jer naša pedijatrica nije baš nešto puna znanja, nije mi čak znala ni savjetovat koju pastastu kremu da mažem preko triderma pa smo uzeli sudokrem i mazali to.