Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Platnene pelene i novorođenče?

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Platnene pelene i novorođenče?

Imam Kamaris pelene i stalno pokušavam Nikolu staviti u njih ali kako mu i pelene i zaštitne gaćice još uvijek plešu oko nogu, stalno je mokar... Ne mogu dovoljno stisnuti zašt. gaćice da nema lufta oko nogu. Hmmmm, možda ja nešto krivo radim - ima li neki trik za previjanje malih beba? Ili jednostavno nema pomoći dok malo ne naraste :?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I mi isto, beba je bila 3 kg i te čičke smo križali jedan ispod drugog da se pelena oko nogice stisne i sve je bilo ok.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Treba li široko povijati bebe koje nose platnene pelene?
    Nama su rekli da se široki povoj počeo upotrebljavati zbog pampersica.
    ako u platnenim ima toliko slojeva pamuka, pretpostavljam da još jedna tetra preko nije potrebna. Šta kažu iskusne mamice?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam Janu križala čičak dok je god bio u peleni...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jupi!!! Hvala coccinella! Naravno da još ne znam ni gdje ću ni koje pelene kupiti, ali ovo je supić informacija.

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Probala sve, ali još uvijek su mu platnene prevelike i zbog njih ne mogu dobro zategnuti zaštitne gaćice oko nogu i onda sve propusti. Nije on ni tako mali - skoro 5 kg ali oko nogu mu pelene plešu... Nema veze, sad mu stavljam samo tetra pelenu i zaštitne gaćice i to funkcionira savršeno a kad malo naraste popunit će ovu Kamarisovu

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Kristina, vidim da je tvoj Nikola veliki decko, moja curica je s mjesec dana imala 4,5 kg, sto znaci da su sad tu negdje iste kilaze, i mi normalno nosimo Kamarisove pelene onako kako su cure opisale. Kad je zamotam u zastitne gacice nista ne procuri van, osim tu i tamo preko noci malo prodje vlaga (ali tad je u peleni skoro 12h)

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo probala sam još jednom i uspjela! :D

Problem je bio u tome što sam previsoko povlačila pelenu tako da mu gumica oko nogu dođe što više na prepone, sad je zakopčam tako da je "gornji" dio oko pupka a "donji" malo iznad koljena i sve radi.

azra

Početno platnene pelene

Budući da Leon ima jako osjetljivu kožu,molim savjet iskusnijih "platnenih" mama- da li su djeca imala češće osip budući da su bila u vlažnom mediju za razliku od jednokratnih ili je bilo obrnuto. :? :? :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nasa je guza cisca od kad je u platnenima. Prije nam se na razdjeljku pojavljivao osip.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne mogu reći da je imao problema u jednokratnima. U platnenima je od mjesec dana starosti, ali šreko noći sam ih počela koristiti kad je imao 8 mjeseci . Stvarno ne znam što sam čekala. I zaključili ovo: kad smo kombibirali između guzova i na preponama je često imao crvenu kožu. Od kad je u platnenima nema ništa. Guza je super (osim kad je mama jela grožđe)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •