-
Platnene pelene i novorođenče?
Imam Kamaris pelene i stalno pokušavam Nikolu staviti u njih ali kako mu i pelene i zaštitne gaćice još uvijek plešu oko nogu, stalno je mokar... Ne mogu dovoljno stisnuti zašt. gaćice da nema lufta oko nogu. Hmmmm, možda ja nešto krivo radim - ima li neki trik za previjanje malih beba? Ili jednostavno nema pomoći dok malo ne naraste :?
-
I mi isto, beba je bila 3 kg i te čičke smo križali jedan ispod drugog da se pelena oko nogice stisne i sve je bilo ok.
-
Treba li široko povijati bebe koje nose platnene pelene?
Nama su rekli da se široki povoj počeo upotrebljavati zbog pampersica.
ako u platnenim ima toliko slojeva pamuka, pretpostavljam da još jedna tetra preko nije potrebna. Šta kažu iskusne mamice?
-
Ja sam Janu križala čičak dok je god bio u peleni...
-
Jupi!!! Hvala coccinella! Naravno da još ne znam ni gdje ću ni koje pelene kupiti, ali ovo je supić informacija.
-
Probala sve, ali još uvijek su mu platnene prevelike i zbog njih ne mogu dobro zategnuti zaštitne gaćice oko nogu i onda sve propusti. Nije on ni tako mali - skoro 5 kg ali oko nogu mu pelene plešu... Nema veze, sad mu stavljam samo tetra pelenu i zaštitne gaćice i to funkcionira savršeno a kad malo naraste popunit će ovu Kamarisovu
-
Kristina, vidim da je tvoj Nikola veliki decko, moja curica je s mjesec dana imala 4,5 kg, sto znaci da su sad tu negdje iste kilaze, i mi normalno nosimo Kamarisove pelene onako kako su cure opisale. Kad je zamotam u zastitne gacice nista ne procuri van, osim tu i tamo preko noci malo prodje vlaga (ali tad je u peleni skoro 12h)
-
Evo probala sam još jednom i uspjela! :D
Problem je bio u tome što sam previsoko povlačila pelenu tako da mu gumica oko nogu dođe što više na prepone, sad je zakopčam tako da je "gornji" dio oko pupka a "donji" malo iznad koljena i sve radi.
-
platnene pelene
Budući da Leon ima jako osjetljivu kožu,molim savjet iskusnijih "platnenih" mama- da li su djeca imala češće osip budući da su bila u vlažnom mediju za razliku od jednokratnih ili je bilo obrnuto. :? :? :?
-
Nasa je guza cisca od kad je u platnenima. Prije nam se na razdjeljku pojavljivao osip.
-
Ne mogu reći da je imao problema u jednokratnima. U platnenima je od mjesec dana starosti, ali šreko noći sam ih počela koristiti kad je imao 8 mjeseci
. Stvarno ne znam što sam čekala. I zaključili ovo: kad smo kombibirali između guzova i na preponama je često imao crvenu kožu. Od kad je u platnenima nema ništa. Guza je super (osim kad je mama jela grožđe)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma