Ako ovom nije mjesto ovdje, neka admin slobodno premjesti

Uskoro ću na more, mala mi ima godinu dana i još doji.
Moje pitanje je, gdje u Zagrebu kupiti badić, a da nije bapski za dojenje, postoji li to?
Ili postoji li i gdje normalan dvodjelni bade kostim s trokutićima, ali koji ima postavljenju spužvu, i da se veže debljim "špagama", malo tanjim nego kod grudnjaka, a da opet nisu one tanke?
Naime moj problem je što meni gačice trebaju manji broj od prsa.
Drugo imala sam takav badić br.4 ali od kada dojim prsa su mi drugačija i teža i ne mogu u njega.
Treće, imam uska leđa, a velika prsa pa bi se trebao vezati, ili ću ga skratiti.
Uglavnom svi su bapski, ne mogu se kupiti odvojeno, ili su svi za broj grudi 2, trokutići, na kojima se vide bradavice, a vežu se "kocem" koliko je ta špaga tanka.

Prošle godine sam imala gaće od svoga badića, i mamin gornji dio, crni koji sam svezala jer mi je bio velik u leđima- to je grozno izgledalo, ali nisam htijela propustiti priliku za kupanje zbog izgleda 8)

Još jedno pitanje: dojite li i kako na plaži, da li prvo isperete grudi od soli ili se presvučete u suhi badić?
Ja volim da mi ostane sol poslije kupanja.
Je li opasno za bebu ako se dojilja prije mora par puta osunća u solariju, a pritom pokrije grudi?
Inače jako sam blijeda i pocrvrnim i u 19h na plaži ako prije toga ne dobijem malo boje u solariju

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima za badić, hitno mi je?
Znači br. oko 4 košarice C, da su punjeni trokutići, i da imaju deblje jače vezanje, i da se mogu odvojeno kupiti od gačica zbog broja????