Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: dr. Richter o dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Je, fiškal, zaboravila.

O, nisam ni znala da za njegovo promišljanje o silovanju stanica...

U stvari, vezano za doktore, ja sam se nekako ovako skockala. Automatski mi opada entuzijazam kad imaju stav prema kolegama stila "a ko van je to piturava". A na cybermedu u tom nekom odgovoru Richter inzistirao da mu ta neka žena kaže da ko joj je dao dijagnozu "poremećaja centra termoregulacije". Ma, kužim i ja taj mentalni sklop genijalca kojeg nerviraju oni koje on smatra da su neznalice, ali nekako.... ima mi onda neki psiho-bug pa ipak primam kroz neku prizmu sve to što genijalac pak govori.

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Neki odgovori su mu stvarno duhoviti, ali i ja kada nesto pitam po par puta brisem i pokusavam preformulisati pitanje da ga ne potaknem na neki duhovit odgovor. Mislim da je pre bio bolji...vise je odgovarao na pitanja, a manje se otresao na ljude, ali u poslednje vreme nisam nasla skoro niti jedno pitanje na koje je jasno odgovorio bez da je barem malo pecnuo roditelje.
    Sto se tice njegovog prisustva na Cybermedu pa tu je stvar jasna...marketing
    Sto se tice strucnosti...skidam kapu
    Ono u stvari sto mi najvise kao ateisti smeta je njegovo cesto propovedanje na forumu i savetovanje ljudi da je bolje da odu malo u crkvu umesto sto.....Mislim da na medicinskom forumu tome nije mesto.
    Uvek me je zanimalo da li je ovakav i uzivo kada dodjes kod njega privatno i platis i onda pitas nesto po njegovom misljenju 'glupo i ocigledno'...Jel ima ko licnog iskustva?
    Cybermed citam cisto iz zabave da vidim kako je odgovorio. Mada svi koji tamo dolaze znaju kakav je i verovatno ocekuju neki ironican odgovor na svoje pitanje. Verovatno smo svi mi koji tamo postavljamo pitanja pomalo mazohisti :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •