To je potkrijepio time da se ne spominje nigdje drugdje na svijetu, niti u jednoj literaturi osim na našim prostorima, kao što sam i napisala da je rekao.
Ja recimo ne želim da mi pedijatrica govori da zašto npr. nosim svoje dijete ili ne nosim dok ono primjerice ne plače ili plače. Nebitno.
Želim da prati njegov razvoj, a ako mi mali, primjerice, ne spava, mogu usput pripomenut kad me pita kako je inače beba, da ne spava, ali ni sama neću dramit oko toga. Tu, btw, ne govorimo o nekim bolestima i o tome da dijete vrišti po cijelu noć, nego da jednostavno ne spava po noći (različite bebe različito spavaju, jedu, i rade ovo i ono - kao i odrasli).
Primjera radi, dijete mi ima gastro refluks, i iako se najčešće ubijem dok ga nahranim (i to zna trajat po cijele dane), doktorici je sve to nebitno dok on dobiva na težini. I od nje nje ne očekujem riječi utjehe za naše "muke po papanju, disanju, bljuckanju i zagrcavanju", nego samo konstatiramo i ona i ja da će to proći s vremenom. Glavno da jede.
Potpisujem.
Sorry na offtopičarenju admini![]()