Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: dr. Richter o dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a u svakom slučaju ta mama je u šoku i razumom možda zna da je dojenju kraj ali emocije su svejedno tu. zar ne zaslužuje malo razumijevanja?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    a u svakom slučaju ta mama je u šoku i razumom možda zna da je dojenju kraj ali emocije su svejedno tu. zar ne zaslužuje malo razumijevanja?
    a pa svakako, al takav mu je stil. pa i ova mama što joj dijete nakon jagoda dobije crvene fleke oko usana je isto u šoku, i ne zaslužuje odgovor da su i na bavarinu crvene fleke nakon jagoda pa nije da bavarin ima alergiju na jagode.

još mi je smiješno ovo s jagodama

a ovo što je sirius linkala, tu se slažete s odgovorom, koji je isto brutalan, beba ima ozbiljnu dijagnozu, a on joj kaže da šta ide uopće na toliko ultrazvuka. i totalno je poljuvao kolegu doktora koji je postavio tu dijagnozu.
    meni je, osobno, evo, taj odgovor najgori.
    al zato što sumnjam što se iza njega krije. nebitno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a ovo što je sirius linkala, tu se slažete s odgovorom, koji je isto brutalan, beba ima ozbiljnu dijagnozu, a on joj kaže da šta ide uopće na toliko ultrazvuka. i totalno je poljuvao kolegu doktora koji je postavio tu dijagnozu.
    meni je, osobno, evo, taj odgovor najgori.
    al zato što sumnjam što se iza njega krije. nebitno.
    E, i ima ovdje cvijeta poantu. I zato je dobro ipak da pacijenti vijugaju između doktora i zato se kaže da nije svaki pacijent za svakog doktora i vice versa. I to je živa istina, jer je istina najčešće negdje između i teše se u komunikaciji svakoj, pa i doktor-pacijent; doktor-doktor; pacijent i više doktora itd.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Apsolutno. Ali ja se za malo razumijevanja ne bih obratila dr. Richteru. Dovoljno je malo pročitati njegove odgovore na pitanja da se to može zaključiti. Osim, naravno, onih kojima odgovara njegov način komunikacije.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Naravno da se ne slažem ni s tim odgovorom. Kad mi je netko antipatičan, onda je to do kraja, neovisno o tome kaže li tu i tamo nešto s čim se slažem .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zašto? Jer ne može izaći na kraj sa svojim emocijama oko meni osobno, jednog skroz banalnog pitanja? OK, ja nisam dojila ni jedno od svoje dvoje djece, pa ne mogu razumijeti neke emocije oko dojenja - za mene je to samo način prehrane. Valjda i za Richtera.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto? Jer ne može izaći na kraj sa svojim emocijama oko meni osobno, jednog skroz banalnog pitanja? OK, ja nisam dojila ni jedno od svoje dvoje djece, pa ne mogu razumijeti neke emocije oko dojenja - za mene je to samo način prehrane. Valjda i za Richtera.
    Pa za tebe je ok da ne znaš puno o dojenju, ali za jednog pedijatra nije.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Pa za tebe je ok da ne znaš puno o dojenju, ali za jednog pedijatra nije.
    Gle, ovdje se prvenstveno radi o nekim emocijama, za koje je spočitnuto da Richter nema razumijevanja - po meni, niti ih ne treba imati. Njemu kao pedijatru treba biti na 1. mjestu zdravlje djeteta, a neke nerealne emocije kod majke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •