a u svakom slučaju ta mama je u šoku i razumom možda zna da je dojenju kraj ali emocije su svejedno tu. zar ne zaslužuje malo razumijevanja?
a u svakom slučaju ta mama je u šoku i razumom možda zna da je dojenju kraj ali emocije su svejedno tu. zar ne zaslužuje malo razumijevanja?
a pa svakako, al takav mu je stil. pa i ova mama što joj dijete nakon jagoda dobije crvene fleke oko usana je isto u šoku, i ne zaslužuje odgovor da su i na bavarinu crvene fleke nakon jagoda pa nije da bavarin ima alergiju na jagode.
još mi je smiješno ovo s jagodama
a ovo što je sirius linkala, tu se slažete s odgovorom, koji je isto brutalan, beba ima ozbiljnu dijagnozu, a on joj kaže da šta ide uopće na toliko ultrazvuka. i totalno je poljuvao kolegu doktora koji je postavio tu dijagnozu.
meni je, osobno, evo, taj odgovor najgori.
al zato što sumnjam što se iza njega krije. nebitno.
E, i ima ovdje cvijeta poantu. I zato je dobro ipak da pacijenti vijugaju između doktora i zato se kaže da nije svaki pacijent za svakog doktora i vice versa. I to je živa istina, jer je istina najčešće negdje između i teše se u komunikaciji svakoj, pa i doktor-pacijent; doktor-doktor; pacijent i više doktora itd.
Naravno da se ne slažem ni s tim odgovorom. Kad mi je netko antipatičan, onda je to do kraja, neovisno o tome kaže li tu i tamo nešto s čim se slažem.