Imam malenog djecaka i evo već je iza nas prvih mjesec dana našega druženja.Dojim ga s pomoću sesirica jer su mi bradavice bile po porodu uvučene.Sada su vec malkice propupale pa se nadam da cemo za par mjeseci se nekako bez sesirica hraniti..
Dosta ne tako privlacnih stvari sam procitala za te sesirice no evo,ja sam zahvalna sto postoje jer inace ne bih mogla dojiti svoju bebu.Prije nekoliko dana smo bili kod pedijatrice i od 3660g koliko je težio pri otpustu iz bolnice smo dosli do 4800g a i narastao je 6,5cm
Ono što me pati jest da su mi se nekako ranice na bradavici napravile(valjda od prejakog sisanja-kad dijete stavim na siku) i sad su mi tako osjetljive grudi da stalno u toplesu hodam.Da li da ih mazem zagrebackim melemom ili imate neke bolje prijedloge?Te ranice mi nastaju tako da za početak primjetim izmedju pupoljaka bradavica nesto bijelo(kao da se mlijeka "skorilo"),zatim to idući dan postaje žućkasto i ja to mogu sastrugati ali mi ispod onda ostaje ranjeni pupoljak(kao kad skinete krastu sa rane).Je li komu to poznato?Kako ste se nosile sa time?
Takodjer,primjetila sam mu u uglovima usne supljine bijele nakupine
i dobili smo rojazol no zanima me da li da ga i ja mazem na grudi?
I da,..grudi su mi postale veoma mekane i opuštene što mi je čudno nakon one početne nabreklosti i veličine..Znači li to manjak mlijeka ili..?Pitam za manjak mlijeka jer mi često sa dolaskom veceri dijete sve duže i duže boravi na siki i imam osjecaj da vuče na prazno.
Lijepe vam pozdrave saljem i znate,jako sam radosna sto postoje ove stranice!Tako je krasno kad se zene pomazu
unaprijed vam hvala