Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Iskusni homeopati-hitno pomoć

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Iskusni homeopati-hitno pomoć

Molim ako mi netko zna pomoći i već danas kratko odgovoriti. Trebam 3 dana davati 2 kuglice kao početak homeopatskohg tretmana. Već sam 2x dala, ali otopila sam ih u malo vode u metalnoj žličici. Sad mi moj a sister kaže da joj se čini da se ne smije u metalnoj. Homeopatica mi je rekla tri materijala (plastika , staklo , metal ) i da u jednom od toga ne smijem stavljati, a ja bi se zaklela da je rekla ne topiti u plastičnoj. Jesam pogriješila?????????????
    Kaj nam mamama s mamnezijom i nespavanjem od malih beba takve stvari ne napišuuuuuuuuuuuuuuuu. buhuuuuuuuu....
    vjerojatno nisam više bila sigurna što je točno niti čim sam izašla od nje.
    Hvala!

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sorry, bad news... ne u dodir s metalom.
    Isto tako remidije ne bi trebale baš biti sa svime ostalim spremljene, malo odvoji od drugih lijekova.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i kaj sad to ne vrij4edi što sam davala ? nadam se da ne škodi?

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Solange13 hvala na prijašnjem odgovoru. Da li to znači da remedije koje mi već dulje vremena stoje u isto torbici s lijekovima moram baciti???????
    Unaprijed puno hvala.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

EvaMona jel ti to za malu ili veliku štrumficu pitaš?

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

lijekići koji su došli u dodir s metalom nisu štetni već im se samo gube svojstva...nažalost.
    isto tako moraš paziti da ih držiš što dalje od mobitela, el. uređaja i daleko od sunčevih zraka i intenzivnih mirisa.
    ne znam u čemu ih čuvaš ali najbolje bi bilo da ih držiš u tamnim staklenim bočicama.
    ja imam svoju malu ljekarnu i lijekiće držim u bočicama u jednoj drvenoj škrinjici koju sam iznutra obložila alu folijom.

što se tvog zadnjeg pitanja tiče, mislim da ih ne moraš baciti i da su o.k. iako su bili u istoj torbici s drugim lijekovima.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    i kaj sad to ne vrij4edi što sam davala ? nadam se da ne škodi?
    ne škodi ali mislim da bi bilo dobro da ponoviš terapiju...

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa evo ja bi potpisala curly mamu- znači ponovila za svaki slučaj, a ovo što imaš ne bih bacila... već samo promjenila način skladištenja.
    a ako ti baš ne bude djelovalo nešto što prije je, uzmi u obzir mogućnost da je zbog tog skladištenja od prije.
    Posljednje uređivanje od Solange13 : 06.03.2010. at 01:45

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nisam nikad čula da se pripravci ne smiju držati s ostalim lijekovima, gdje to piše?
    Također, mislim da nije problem u metalu nego u magnetnom polju koje može biti vezano uz metalne predmete.
    Mislim da je najbolje pitati homeopaticu što napraviti.

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nikad čula da se pripravci ne smiju držati s ostalim lijekovima, gdje to piše?
    Također, mislim da nije problem u metalu nego u magnetnom polju koje može biti vezano uz metalne predmete.
    Mislim da je najbolje pitati homeopaticu što napraviti.
    Tako je. Nije problem u samom metalu, nego u tome da se moze namagnetizirati. Pa se za svaki slucaj savjetuje da se lijek uzima plasticnom zlicom.
    Znaci, lijekove treba drzati dalje od magnetskih polja, suncevih zraka i jakih mirisa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •