Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Dm - alana eko pelene

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Dm - alana eko pelene

Drage forumašice !

Nedavno smo u nedostatku Dm-ovih Baby love pelena kupili Dm-ove
    ekološke Alana pelene i jako sam zadovoljna .Mekane su i jako dobro upijaju , ne izazivaju iritaciju . Dali ste vi probali te pelene i koja su vaša iskustva . Jedino bi možda bilo bolje da ih se može kupiti u većim pakiranjima .
    Jan-Renato pokušava čuvati svoj okoliš pa koristi eko pelene.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja ih koristim nekada u nuzdi kad ne mogu koristiti platnene. One klasicne su mi bolje. ali ove koristim izkljucivo zato jer su ekoloske - valjda.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vlatkapeno a sta vi niste platnenopelenasi

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo ih koristili prvih mjesec dana i bile su nam super ... tako da ih i sad kupim ako idemo na put pa ne mozemo u platnenima.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Draga srećica !

Ma naravno da smo platnenopelenaši ali koristimo jednokratne iskljućivo ponoći , kad idemo van ili kod pedića . Ponekada mu stavim jednokratnu i tokom dana dok smo doma ali to više zbog tate jer je njemu to lakše od platnenig ( muška lijenost ) .

Pozdravi od platneno pelenaša Jana -Renata i mame

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj vlatkapeno prvotno napisa
    Ma naravno da smo platnenopelenaši ali koristimo jednokratne iskljućivo ponoći , kad idemo van ili kod pedića . Ponekada mu stavim jednokratnu i tokom dana dok smo doma ali to više zbog tate jer je njemu to lakše od platnenig ( muška lijenost )
    Zašto ne koristite platnene kad idete van? Ili kod pedijatra? Ili (čak) po noći?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo koristili alana, ali da su eko, pa baš i ne. tek 20% njih se reciklira.
    nama su bile ok.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

podižem

Ima li novih iskustava sa Alanom?
    Mi kupili 4-9 kg, N ima 4,8 kg ali su nam turbo prevelike i procurile nam :?
    A ja talent kupila odmah 2 velika pakovanja
    I da, mi ih koristimo samo za noć jer lijepo nanimo od 11 do 6 ujutro (a i imali smo nekakav čudan osip), ali po danu smo isključivo platneni :D

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jan nosi Alana pelene (u kombinaciji s platnenima) i nisu nam procurile. Noć izdrže.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa
    podižem

I da, mi ih koristimo samo za noć jer lijepo nanimo od 11 do 6 ujutro (a i imali smo nekakav čudan osip), ali po danu smo isključivo platneni :D
    OT Pokusaj ovaj neotvoreni paket zamjeniti, meni su jednom mijenjali jer sam greskom uzela krive maramice pa pretpostavljam da bi zamijenili i pelene.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

srecica

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa
    podižem

mi ih isto koristimo, nismo nikada imali osip, a znale su procurit u periodu kad bi puno piskio (puno cicao) pa sam ga znala usred noci presvuc da pred jutro ne brinem

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja nisam zadovoljna sa alana,procure mu

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi već jako dugo koristimo Alana pelene. Nikad nisu procurile! Malo je praktičnije kad pelena ima elastični dio na leđima, ali ide i bez toga. Čini mi se da jesu nekako velike u odnosu na druge marke, ali samo vizualno.
    Trenutno koristimo one najveće koje idu od 12kg iako curica ima oko 9kg jer joj bolje pašu.
    E da, jednom sam i ja u dm-u uzela krivu veličinu pelena i bez problema sam ih zamijenila, naravno neotvorene.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I mi koristimo samo Alana pelene, sve druge su nam plastične :/
    Istina, nisu baš nešto ergonomski napravljene, ali su mekane i super. Na početku su nam par puta znale procuriti pored nogice, ali kasnije sam skužila da ih nisam dobro nategnula i otada je sve super :D

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi noću nažalost ne možemo koristiti platnene, sve nekako procuri, pa uzmemo alana, jer su eko, pa bar tih 20% nek se reciklira (i vrećica se da kompostirati), a skroz su nam dobre, procurilo svega par puta.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi koristimo Alana pelene tokom poslijepodnevnog spavanja i noću, a ostalo vrijeme Pampers Sleep & Play. Alana su mi se svidjele jer su prirodne i mekane...bile ... Danas sam kupila novi paket i odmah sam vidjela da je nekako manji i drugačiji. Naznačeno je da su nešto kao mijenjali one ljepljive trakice, međutim, kad sam otvorila paket, vidim, pelene ni nalik na one prije: tanke i krute! Baš sam se razočarala. Jesu li i u HR sada ovakve?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lady A I ja se razočarala ova srednja veličina (maxi) Alane više nije kao ove najmanje (mini). Smrde po nekakvoj kemikaliji i krute su i nekako nam procure sastrane. Male su nam već premale, žuljaju ju na nogici, a ove srednje su nam izgleda prevelike pa ih ne mogu dobro učvrstiti.

Sad sam prešla na Mullerove ekološke Moltex i s njima sam zadovoljna. One su mi sad mekše od Alane maxi, a prije kad sam ih probala su bile tvrđe od Alane mini. Baš čudno, ne znam zbilja što se dogodilo :/ ali srozali su se u kvaliteti materijala izgleda.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dugo smo koristili Alana i sad smo presli na Mullerove jer su mekse a i Alana su se promijenile pa imaju nekako drukciji kroj koji mi ne odgovara. Inace smo s njima bili zadovoljni. Znale su procuriti ali kad je stvarno bila dugo u njima i pila puno tekucine.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne znam ima li kod nas tih Moltex pelena :? Jesu li one iste širine na dijelu između nogica kao Alana? Probali smo ranije različite vrste pelena i sve su na tom dijelu bile šire od Pampersa i Alane, što mi se baš i ne sviđa. Uh, kako mi bude žao kad od dobrog proizvoda naprave lošiji!
    Oft.: Meni je i čokolada Životinjsko carstvo bila ukusnija prije iz onog starog pakovanja. :/

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lady A prvotno napisa
    Ne znam ima li kod nas tih Moltex pelena :? Jesu li one iste širine na dijelu između nogica kao Alana? Probali smo ranije različite vrste pelena i sve su na tom dijelu bile šire od Pampersa i Alane, što mi se baš i ne sviđa. Uh, kako mi bude žao kad od dobrog proizvoda naprave lošiji!
    Oft.: Meni je i čokolada Životinjsko carstvo bila ukusnija prije iz onog starog pakovanja. :/
    E sad, ne znam gdje živiš trenutno, ako su u Austriji, Njemačkoj, vjerojatno ih možeš pronaći ne samo u Mulleru, nego i u drugim trgovinama. To su ove pelene:
    http://www.moltex.de/deutsch/index_deutsch.html
    Čine mi se jako sličan dizajn kao Alana.

P.S. Sve čokolade od Kraša su lošije nego nekad prije, čisti šećer unutra, isto tako ni Bajadere više ništa ne valjaju...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

U Sarajevu živim. U svakom slučaju hvala za odgovor!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nama su one bile najgore od svih sta smo probali. nazalost.

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ako vam je do koliko- toliko ekoloskih jednokratnih, pokusajte s Bambo nature. Mi ih koristimo kad smo na putu i skroz su ok.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa
    Ako vam je do koliko- toliko ekoloskih jednokratnih, pokusajte s Bambo nature. Mi ih koristimo kad smo na putu i skroz su ok.
    Nisam vidjela nigdje u trgovini Bambo nature? Gdje ih kupuješ?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vidim sad, Simbex ih proizvodi. A najviše mi se sviđa ovo:
    "U svim krajevima Hrvatske pozivom na besplatni broj telefona 0800 206 206 naručite Bambolina Air plus i Bambo Nature pelene. Troškove dostave na kućnu adresu snosi tvrtka Simbex d.o.o.
    Na istom broju telefona možete u svakom trenutku od stručnog osoblja dobiti informaciju ili savjet."

Jel znaš možda kakva je cijena?

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Prije nekoliko mjeseci sam kupila, mozda se stogod promijenilo, ali- pelenice maxi (8- 18 kg), 50 kom, 101, 97 kn.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lu Lu prvotno napisa
    nama su one bile najgore od svih sta smo probali. nazalost.
    Upravo tako.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Koliko ljudi, toliko iskustava! Nama su alana odlične, nikad procurile, nikad pelenski osip. Prezadovoljni!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo koristili Bambo Nature u situacijama kad nismo bili platneni.

A platneni smo bili i po noći (po meni, dobar cover čuda radi ) i za van.

Bambo Nature, tih 50 kom., bi nam trajalooo po par mjeseci.

Imaju eko -certifikat po skandinavskim normama.

Alana smo koristili kad ne bismo stigli po Bambo Nature jer ih, koliko znam, prodaju samo u Kamaufovoj ulici - to je ulica točno ispred Petrove bolnice.

U usporedbi s Bambo Nature, Bambo nam je bolji od Alane.

I da, na kućnu adresu dostavljuju samo ako kupuješ veće količine (koliko točno treba biti za dostavu - ne znam)
    Posljednje uređivanje od Teica : 01.05.2010. at 00:42

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ljudi, toliko iskustava! Nama su alana odlične, nikad procurile, nikad pelenski osip. Prezadovoljni!
    Isto tako, kombiniram Alana i Moltex pelene, ovisne o tome idem li u dm ili Muller. Odlične su.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •