Jeste znali da se stvari kupljene u DM-u mogu vratiti ako ste nezadovoljni?
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/clanak/14Zamjena robe ili povrat novaca
Jamčimo Vam povrat proizvoda s kojima niste zadovoljni, uz predočenje računa.
Ja sam jučer saznala za to. Kupila sam prošlu subotu dvije kremice za oko očiju Alverde (cijena presmiješna, 23 i 24 kn), jedna mi je super, druga mi ne odgovara, jednom sam je samo isprobala. Ali pošto sam tek jučer saznala za to, račun je već odavno završio u smeću.
Ali znam da sam čula da nekad hoće zamijeniti i bez računa i otišla ja probati. Rekla sam blagajnici da mi krema ne odgovara i da bi je zamijenila za tu drugu koja mi je dobra. Pita me imam li račun, ja velim da nemam.Nije se žena baš činila sretna, ali napravila mi je zamjenu bez problema. Bravo za DM!
(S obzirom na to da se radilo o Alverde kozmetici, znaju da je nisam nigdje drugdje mogla kupiti.)
A pošto sam trenutno baš u fazi eksperimentiranja sa jeftinom DM kozmetikomdanas sam kupila hrpu stvari od kojih mi neke uopće ne pašu (isto Alverde krema za lice koja se uopće ne upije, nego ostaje kao masni sloj na licu
), pa ih sljedeći tjedan namjeravam vratiti (srećom u drugi DM, lol), ali ovaj put ipak sa računom.
Stvarno lijepo od DM-a, pogotovo zato što se radi o kozmetici koju najčešće ne možeš isprobati prije kupnje, a jednom kad je kupiš i otvoriš, nitko drugi ti je neće više primiti.