Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: DM - povrat proizvoda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni je to isto ok...nije da upotrebljavam ali ok je imati mogucnost povrata...a u dm-u se fakat moze vratiti sve...cak i pelene ako skuzis da ti ne pasu...i kasice...ma sve....

ali meni je tamo jos bolje sto kad si u trgovini i nesto razbijes ne traze da platis...ja sam kasicu razbila na blaghajni i zena veli odite po drugu...velim ne treba, naplatite ovu, a ona skroz ljubazno da nije nikome pa nece ni meni i nek si uzmem drugu

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to isto ok...nije da upotrebljavam ali ok je imati mogucnost povrata...a u dm-u se fakat moze vratiti sve...cak i pelene ako skuzis da ti ne pasu...i kasice...ma sve....

ali meni je tamo jos bolje sto kad si u trgovini i nesto razbijes ne traze da platis...ja sam kasicu razbila na blaghajni i zena veli odite po drugu...velim ne treba, naplatite ovu, a ona skroz ljubazno da nije nikome pa nece ni meni i nek si uzmem drugu
    u kojem to dm meni nije htjela čprimiti kremu iako je njihova marka tj. balea i stvarno sam ju svega par puta namazala.
    tražila je račun i kutiju a naravno ja sam to bacila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •