Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: DM - povrat proizvoda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    E pa dobro da nisi rekla da sam ju svu potrošila i htjela uvaliti praznu kutiju, a pojima nemaš kak i zakaj bilo.

I nisam išla vratiti i vjerojatno mi to nikad ne bi da nisam vidjela ovaj topik gdje se pisalo da vračaju ili mjenjaju proizvode ako ne odgovaraju.
    uf uf kak sam uf
    imam pojma upravo toliko koliko si ti gore napisala kako je bilo i to sam ti i rekla, da se sad ne ponavljam

da se razumijemo, i ja mijenjam ako je nešto što sam kupila pokvareno, potrgano, bilo kako oštećeno...i sl. i za 10 kn ću se vračati u dučan radi toga, ali mi ne pada napamet mijenjati prašak jer mi veš nije snježno bijeli kao na reklami, jer mi se bore ne izbrišu nakon tjedan dana mazanja i jer mi se trepavice ne poduplaju kad ih namažem maskarom koja je tako izreklamirana.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Rayna prvotno napisa Vidi poruku
    imam pojma upravo toliko koliko si ti gore napisala kako je bilo i to sam ti i rekla, da se sad ne ponavljam

da se razumijemo, i ja mijenjam ako je nešto što sam kupila pokvareno, potrgano, bilo kako oštećeno...i sl. i za 10 kn ću se vračati u dučan radi toga, ali mi ne pada napamet mijenjati prašak jer mi veš nije snježno bijeli kao na reklami, jer mi se bore ne izbrišu nakon tjedan dana mazanja i jer mi se trepavice ne poduplaju kad ih namažem maskarom koja je tako izreklamirana.
    Ak nemaš pojima kaj pričaš napamet.
    Ma uostalom kaj ja imam tu kome opće opravdavti svoje postupke.
    inače ne ulazim u ovakve rasprave ne znam kaj mi bi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •