Draga, ne znam šta da ti kažem..
Sve ono što mi je bilo teško pitati, da ne otvaram rane, saznala sam sada. Mogu reći da sam zahvalna Bogu da sam upoznala osobu kao što si ti!
Draga, ne znam šta da ti kažem..
Sve ono što mi je bilo teško pitati, da ne otvaram rane, saznala sam sada. Mogu reći da sam zahvalna Bogu da sam upoznala osobu kao što si ti!
ajme...koja priča..koliko snage...ja sam bez riječi...
Eto i meni suza u očima!
Bravo, svaka čast na hrabrosti, želim vam radost i veselje i još dječice ako Bog da.
ključić tvoja priča oduzima dah - hvala ti!
Evo Kljucic tek danas sam procitala tvoju pricu i ne znam sto bi ti rekla osim da si primjer zenama,ukljucujuci i mene.Nadahnula si me snagom i divim ti se kako si uspjela sve to izdrzati,ostati pribrana u zelji da doneses na svijet novi zivot,a paralelno si dozivjela bol koja lomi i najjace.Cestitam ti od srca i moram ti priznati da cu zapamtiti tvoju pricu i da ce mi samo pomisao na nju biti odskocna daska u zelji za novom bebom(bez obzira na kalvariju dusevne i fizicke boli koju prozivljavam zadnjih mj dana).HVALA TI KLJUCIC,TI SI ZENA I MAJKA KOJA ZAVRIJEDJUJE DIVLJENJE I POSTOVANJE!
Hvala ti,
ali nisam ja ta koja je u ovoj priči vrijedna divljenja, to je On A moja Leona mi je samo to došla reći
draga ključić
priču sam pročitala do sad već sigurno 5 puta, ali tek sad mogu i napisati nešto
stvarno se divim tvojoj snazi, ustrajnosti i sigurnosti u sebe
Priča je dirljiva, lijepa i životopisna. Suosjećam s tobom i istovremeno mi je drago da su se vrata otvorila za tebe i tvoju obitelj
Kakva životna priča.. Ostala sam u šoku.. Bez riječi..
Nije me bilo dugo i vidim da uz Davida imas i Iris i jako mi je drago zbog tebe i tvojih ..zasluzili ste tu veliku srecu...a na Leonu i tvoju borbu, se cesto sjetim..kazu stari ...dok ima sjecanja ona zivi..zivi u nasim srcima