Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bolovanje - hematom

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Bolovanje - hematom

sto da radim, nemam uopce iskustava s bolovanjima - da idem kod dr. opce prakse da mi otvori bilo kakvo bolovanje za sljedecih dva-tri tjedna (zivim u uvjerenju da ce ginekolog tada reci da je sve ok) ili da otvaram komplikacije, pa da cekam presudu gin / natrag na posao?
    ima li tu uopce razlike, sto donosi jedno, a sto drugo... ako itko zna, pliz.
    htjela bi izbjeci nepotrebne papirologije i kojekakve drzavne sluzbe, a naravno zadrzati sto veca primanja jer je stres na poslu srecom dobro placen

moj privatni ginekolog ustvrdio hematom (7.tjedan trudnoce) zbog kojeg je savjetovao mirovanje i pregled za 4 tjedna. Trudili smo se za drugo dijete i u strahu sam bilo sto prepustiti slucaju, u stanju sam leci u krevet i ne mrdat... No, nastojim ostati pozitivna i plan mi je raditi dokle god budem mogla (i u prvoj trudnoci sam radila gotovo do pred kraj jer tada nije bilo nikakvih poteskoca)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

razlika je samo u lovi i recimo " dobroj volji" dr. opće medicine da ti odobri običnio bolovanje.

A dali si razmišljala i o godišnjem?

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pa kako bi trebala barem tri tjedna biti doma, do sljedeceg pregleda, ako se odlucim moliti dr opce prakse, nekako sumnjam da ce mi dati toliko, pa ionako racunam na barem jedan tjedan godisnjeg.
    Ako sam dobro shvatila s 'obicnim' bolovanjem dobit cu 75 posto place, a s ginekoloskim mirovanjem se racuna onih max 4500 kn? Ili moze prijeci taj iznos, s obzirom da mi je placa veca?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

s komplikacijama dobiješ najviše tih 4260 kn, ( dobro i koju kunu više) . A imaš pravo na cijeli go za ovu godunu, provjeri si dal imaš kaj i od prošle godine!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne kuzim zakaj ti gin nije odmah napisao bolovanje...ako je rekao mirovanje onda to znaci i ne ici na posao...
    da jednostavno odes k njemu i trazis bolovanje...kako si iznjela tu iznesi i njemu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    s komplikacijama dobiješ najviše tih 4260 kn, ( dobro i koju kunu više) . A imaš pravo na cijeli go za ovu godunu, provjeri si dal imaš kaj i od prošle godine!

X

Ja sam u prvoj trudnoći odležala 3 tjedna zbog hematoma. Poslije mi je bilo dobro i prehodala sam trudnoću normalno radeći do zadnjeg dana (1. svibnja, a moje dijete se rodilo 14. svibnja).
    Pridržavaj se preporuka ginekologa do iduće kontrole.

S postojećim papirima od ginekologa pošalji nekoga (muža, bilo koga) liječniku opće med. ili obiteljskom i gotovo. Ako bude trebalo, tvoj liječnik će nazvati ginekologa. Dobit ćeš obično bolovanje do kontrole, pa će se vidjeti. Možda budu komplikacije, ali to se relativno često sredi i sve bude dobro. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •