iako sam danas zaboravila da si "Roda sa četvero djece"...
... znaš da te puno volim i svu sreću Svijeta ti želim!
Da ti današnji (nama sutrašnji) rođendanski piknik bude najsavršeniji spoj multinacionalnih pjesama, druženja, delicija...
![]()
iako sam danas zaboravila da si "Roda sa četvero djece"...
... znaš da te puno volim i svu sreću Svijeta ti želim!
Da ti današnji (nama sutrašnji) rođendanski piknik bude najsavršeniji spoj multinacionalnih pjesama, druženja, delicija...
![]()
hvala drage moje
festali smo jucer, u drustvu dragih ljudi, unatoc katastroficnoj vremenskoj prognozi (al zbog nje u gotovo praznom parku), proveli se lijepo - bar ja jesam
danas dan za obitelj, odlazak na plazu i popodnevno izlezavanje... jer, budimo iskreni - godine nose svoje![]()
ps. apri, ne kuzim onu prvu recenicu - da si danas zaboravila da sam s cetvero djece?
Sretan rodjendan!
Od svih nas koji se jos uvijek sjecamo da bi se danas spremali na cjelodnevno druzenje na zraku, travi, mozda uz more i uz nezaobilazni rostilj i malca koji ce valjda jednom upoznati cari takvog druzenja s hrpom djece.![]()
@busybee - i ovdje smo brojcano nadjacani - bilo nas je 9 odraslih i 11 djece (falila nam dva odrasla i troje djece) - izgleda da mi sve svoje "moduse vivendi" nosamo kamo god otisli
hvala jos jednom svima![]()
![]()
Sve najbolje!
Sretan, draga Litala![]()
Sretna ti čiiii-tava godina!![]()
Nek bude sretan, sretan!
I od nas sretan rođendan!
A baš sam se pitala jeste li još uvijek u bijelom svijetu, nikako da prokljuvim, ali sam iz gornjih postova skužila da jeste.
Sretan rođendan!
Sretan rođendan
sa zakasnjenjem zelim sve najnaj, ali kaze se da za dobre zelje nikad nije kasno.
draga litala juzna hemisfera bi trebala biti presretna sto te ima, tako da ni vrijeme nije moglo odoljeti da te pocasti.
Sretan rođendan![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 10.03.2010. at 15:11