Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: pregledi nakon spontanog

Datum pristupanja
    Jan 2010

Post pregledi nakon spontanog

Bok svima!! Imala sam 2 spontana..prvi 8.10.09,zadnji 12.2 oba u 8tj.T...Imam jedno dijete rođeno 2007god.Jedan dr. mi sada govori da nakon 3 menstruacije mogu pokušati ponovno,da se ne opterečujem pretragama nego se opustim..Drugi pak kaže da neka napravim razne preglede uključujući mikrobiološku obradu..
    Kakva su vaša iskustva?? Luda sam više..svatko govori svoje a mi tako jako želimo bebu..

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pa svakako zbog sebe bi trebalo da napraviš neke preglede, da se vidi da li su ti spontani nečim bili izazvani (neka bakterija ili šta ja znam). A kad to uradiš onda mislim da je OK da pokušate ponovo ako si ti spremna. Meni je posle misseda i kiretaže dr rekao: sačekajte da dobijete prvu menstruaciju, a posle ako ste spremni psihički i fizički možete da probate ponovo. Meni je na žalost trebalo 2 godine da ponovo budem spremna.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hm...jedino što znam da nisam imala bakterije....

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nakon 2. spontanog doktor me odmah poslao da napravim prošireni koaulogram i kariogram.
    Sva sreća da nije odugovlačio i da nismo dalje probavali sa trudnoćama jer je nalaz kariograma kod mene pokazao balansiranu translokaciju na kromosomima.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon 2. spontanog doktor me odmah poslao da napravim prošireni koaulogram i kariogram.
    Sva sreća da nije odugovlačio i da nismo dalje probavali sa trudnoćama jer je nalaz kariograma kod mene pokazao balansiranu translokaciju na kromosomima.
    To je loše? Ne razumijem se..Kako se radi taj prošireni koaulogram i kariogram-i meni su ga savjetovali?Dali boli?

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sve ukupno tri epruvetice krvi.

vidim da si iz moje županije. koaulogram se radi u Riječkoj bolnici a kariograme smo MM i ja radili na Rebru.Kod nas ih ne rade.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni je rađen papa test, brisevi i štitnjača
    i to je to nakon 2 spontana
    nakon trećeg je rađeno isto + koagulogram i još neki testovi (ne sjećam se sad točno šta)
    nikad ništa nisu pronašli

imaš na temi 'Kiretaža na 3 načina' obrađene sve te teme - cure su pisale šta sadrži obrada nakon ponavljajućih spontanih i tamo ćeš naći jako puno savjeta
    http://www.roda.hr/forum/threads/259...skustva-3.-dio
    Posljednje uređivanje od alkemicar : 12.03.2010. at 10:17 Razlog: dodala link na temu

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    sve ukupno tri epruvetice krvi.

vidim da si iz moje županije. koaulogram se radi u Riječkoj bolnici a kariograme smo MM i ja radili na Rebru.Kod nas ih ne rade.
    ahaa..hvala na informaciji..

Alkemicar,hvala pogledat ću..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •