-
Panično se bojim nove trudnoće
iako je prošlo 14mj od mog poroda, još uvjek se nisam u potpunosti oporavila svih trauma koje sam prošla kroz trudnoću i porod! kada sam tog predivnog svibanjskog dana saznala da sam trudna bila sam presretna al onda od prvog pregleda kod gina sve je krenulo nizbrdo! prvo krvarenje i hematomi koji bi na jednom mjestu nestali i na drugom se javili, onda upale rodnice,, alergije na Canesten, sa 17 tj mislili da mi je puko vodenjak, pa sam završila skoro na čišćenju, pa bezobrazni ginekolozi, strogo mirovala cijelu trudnoću na lijevom boku, pa ludovanje hormona štitnjače, pa učestale kontrakcije pa od 23 tj Geonistin vaginalete svaki drugi dan jer mi je tijelo bilo vlastiti neprijatelj, i kad sam dogurala sa učestalim kontrakcijama za koje gini nisu imali objašnjenje i pripisivali su mojoj psihi do 37 tjedna mislila sam da se konačno mogu opustiti, no opet nisam bila te sreče! završila sam u bolnici, davali su mi injekcije Knavona i Normabela jer su mislili da imam bolove u križima radi upale bubrega a ne trudove, da bi na posljetku prokrvarila, skoro izgubila dijete i živu glavu zbog nadobudne mlade specijalizantice i još bahatije specijaliste ginekologa! Koliko sam straha i boli pretrpjela! nakon poroda mi je moj gin objasnio da mi Ctg nije očitavao trudove zbog specifičnog položaja maternice, jako nisko, gotovo pod leđima! da nije bilo taj dan dežurnog starog iskusnog lisca kojem ću biti vječno zahvalna i koji je poludio kada je čuo da sam došla u rodilište na vrijeme i odmah rekla da krvarim, da su vikali na mene da Kaj ja oču da je sve ok, a bebi su otkucaji počeli padati sa 170 na samo 60 i kad su me doslovno odnjeli do operacijskog stola i hitnim carskim spasili mene i bebu jer se posteljica počela odljuščivati! Ne vjerujem više nikome, toliko sam htjela normalno roditi a prikraćena sam za to iskustvo. Možda sam luda al kad gledam svoje predivno djetešce kako trčkara oko mene pitam se od kud ono, ko da nije moje... Moj muž bi htio još djece, al ja se paraliziram, ne želim više ići ni na redovite gin kontrole, poslje poroda sam išla al dalje ne mogu! muka mi je uopče od same pomisli da opet prčkaju po meni! Nadam se da ću to prebroditi, al razočarana sam i prestrašena jako!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma