Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
Jutros sam opet kontaktirala gin. koja mi je dozu Utrogestena 3x1 povecala na 3x2 pa bi trebalo prestati. Kaze da ovo nije neoobicajena pojava i da se jajasce gnijezdi i da je sad sve do majke prirode i dragog Boga kakav ce biti ishod... Lako je reci da je to normalno, ali kad dozivis nije svejedno :?
Ovo mi je prva trudnoca nakon dvije godine pokusaja (ohrabrenje za sve one kod kojih je "sve u redu", ali se jednostavno ne desava).
Iste riječi sam i ja slušala, nije mi bilo drago čuti ovaj boldani dio, ali sam itekako bila svjesna da je to istina. Kod mene nije bilo ni hematoma niti razloga za krvarenja, strahovala sam kod svakog odlaska na wc da ću ugledati krv.
Utrogestane sam dugo koristila, u dozi 3x2 vaginalno, išli su mi dobrano na živce, a sada ih se ni ne sjećam.
I nama je malo duže trebalo da ostanemo trudni, i već smo odlučili ići na pretrage ako kroz par mjeseci ne bude ništa, ali nas je preduhitrio plusić, tako da te u potpunosti razumijem.
Držim ti fige da sve bude ok u petak, obavezno javi što je gin rekla. Koliko si sad trudna?