Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: HITNO: krvarenje u prvom trimestru trudnoce

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros sam opet kontaktirala gin. koja mi je dozu Utrogestena 3x1 povecala na 3x2 pa bi trebalo prestati. Kaze da ovo nije neoobicajena pojava i da se jajasce gnijezdi i da je sad sve do majke prirode i dragog Boga kakav ce biti ishod... Lako je reci da je to normalno, ali kad dozivis nije svejedno :?
    Ovo mi je prva trudnoca nakon dvije godine pokusaja (ohrabrenje za sve one kod kojih je "sve u redu", ali se jednostavno ne desava).
    Iste riječi sam i ja slušala, nije mi bilo drago čuti ovaj boldani dio, ali sam itekako bila svjesna da je to istina. Kod mene nije bilo ni hematoma niti razloga za krvarenja, strahovala sam kod svakog odlaska na wc da ću ugledati krv.
    Utrogestane sam dugo koristila, u dozi 3x2 vaginalno, išli su mi dobrano na živce, a sada ih se ni ne sjećam.
    I nama je malo duže trebalo da ostanemo trudni, i već smo odlučili ići na pretrage ako kroz par mjeseci ne bude ništa, ali nas je preduhitrio plusić, tako da te u potpunosti razumijem.
    Držim ti fige da sve bude ok u petak, obavezno javi što je gin rekla. Koliko si sad trudna?

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam krvarila u 2 navrata u 7. i 17. tjednu - Bogu hvala sve je ok i moja 2 bebača rastu u meni lupaju sve jače )
    Razloga može bit svakakvih, al ne zamaraj se previše jer panika nije dobra ... Think pink !!!!

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene nije bilo ni hematoma niti razloga za krvarenja, strahovala sam kod svakog odlaska na wc da ću ugledati krv.
    Zaboravila sam reći da sam dan prije krvarenja bila na uzv kod soc. gin i da se nije vidio nikakav hematom. U subotu na hitnoj su ga vidjeli, a i vidio se na uzv kod dr. Kosa za par tjedana kad sam uspjela dobiti termin (i meni je prva trudnoća pa nisam znala što napraviti, a frendica mi je njega preporučila).

Uglavnom, zna ovisiti i o UZV aparatu i o dijagnostičaru koji gleda. Zato sam ja super zadovoljna s dr. Kosom... Odlučila sam njemu vjerovati...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene nije bilo ni hematoma niti razloga za krvarenja, strahovala sam kod svakog odlaska na wc da ću ugledati krv.
    potpis, u obje trudnoće, a i u onoj prvoj koja je završla spontanim no ne zbog krvarenja nego zbog bo. i kad ponovno zatrudnim vjerujem da ću opet imati taj iscjedak jer moje tjelo jednostavno izgleda tako funkcionira

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •