imam jednu zamolbu...ja sam naime kao i mnoge od vas počpela piti ta čudesa u bočicama upravo zbog folne kiseline jer ona prvenstveno ima velik utjecaj i nužan je faktor za rast stanica pa se ja poveselila da će moji jajnici možda početi torpedirati čudo od jajnih stanica. problem je međutim što inače loše reagiram na B12 tj apetit koji i inače nije mali postane velik ko kuća i kile krenu. znam, znam da se ne deblja od zraka ali moj metabolizam...grozno nešto...a s kilama i ciklus poludi ( hormoni su topivi u mastima pa polude kad vide "dobar" guz ) i onda cijela priča poprima karakter horora a moje bebačice nigdje...dakle zamolba bi se svodila na želju da mi netko od vas preporuči neku primjerenu djeticu ( nisam od tipova samo nemoj jesti iza 17 sati i nemoj jesti to i to i to....meni treba režim-jedino to pali..problem je samo da to treba biti niskokalorični režim primjeren nekome tko želi bebu )..ima li iskustava s ZONOM! znam jednu bivšu trudnicu ( blago njoj ) koja je baš prije trudnoće bila u zoni i izgledala je savršeno osjećala se savršeno a i poslije poroda je bila kao violina. šta biste vi rekle na to??!! pomozite molim vas!