-
Moka pelena je svaki put kod prematanja, a kakana je 3-4 puta dnevno. Uspostavlja kontakt i znatiželjna je, čak i kad joj se spava bori se da ne zaspi ak ju nekaj zanima i hoće se družiti s ljudima. Koža i sluznice su onako kako si napisala. Rođena js s 4220g, a otpusna težina je bila 3960g, no nakon tjedan dana doma, skužila sam da dosta ne jede, pa smo išli na vaganje kod patronažnih sestri pa je imala 3920g, što je potvrdilo moje sumnje,a onda sam iz knjiga i brošura i s neta shvatila da je položaj kod dojenja krivi, jer sam ja ležala na boku, a ona na leđima i samo joj je glava bila okrenuta prema meni. Pa sam to ispravila, pa je nakon 3 dana dobila 100g, a nakon slijedećih 5 dana, 200g. Sad se više nismo vagali, vidjet ćemo kad odemo kod pedijatra kak napreduje, al zaključili smo da je počela dobivati i da sad dobro doji. Ona se sama ne bi zbudila noću, al ju mi budimo nakon 3 sata, jer je ona više pospana nego kaj je gladna po noći. ne dojku bebi, bebu dojci- to mi je malo teško jer imam ogromne dojke i ne vidim joj dobro usta od njih, pa ak privučem njenu glavu k sebi nisam sigurna jel uhvatila bradavicu po sredini ili samo neki kraj (lijevo, desno, gore, dolje). Ma malecka to super hvata i usnice su ok, ja sam ta koja ima problema. Hvala puno na svim savijetima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma