Baš kako sam napisala u naslovu, molim vas za savjet.
Imamo troje djece i dva starija sina imaju svoje auto sjedalice, mlađu kćer vozimo još u "jajetu", koje je naslijedila od braće. Više ni ne znam od kojeg je proizvođača i staro je 5 godina. Jako nam je nezgrapno i nepraktično za stavljanje u auto.
Kćer sada ima oko 9,5 kg, ima 9,5 mjeseci. Kako nam je na stražnje sjedalu auta velika gužva, i jako nam je nepraktično svaki puta kopčati njezinu sjedalicu, djeca su nam raspoređena tako da je ona s boćne strane iza suvozača, razmišljam o tome da ranije nabavimo neku AS koja je kombinirana, tj. znam da ona nije još dosta velika da bi sjedila u smjeru vožnje u skroz sjedećem položaju. Čini mi se da sam negdje na netu vidjela da postoje AS koje se mogu okrenuti u oba smjera vožnje i kombiniraju 1. i 2. grupu AS, pa ne znam da li tako nešto mogu nabaviti i za nas.
Molim vas za mišljenje da li da uopće nabavljamo tako nešto, ili da se mučimo još tri mjeseca, dok ne bude dovoljno velika za prebacivanje u drugu AS.
Znači, da sažmem, da li takva AS zbilja postoji i koliko je sigurna s obzirom na njezinu dob.
Unaprijed hvala na savjetima.