-
Ne Želi sisati...uopĆe!!!
Molim vas cure brzu, hitnu pomoć
Maleni ima 1,5mj.od samog početka vodimo borbu oko dojenja. U bolnici su ga 4 dana hranili AD-om, naviknuo se na bočicu i naravno da je nastupio veliki problem oko dojenja. Nije htio ni blizu dojke, vrištao je,plakao,otresao ručicama i nožicama,na kraju bi zaspao i spavao tako dugo da je jedan dan bio 6 sati bez hrane. Kad se probudio, ponudila sam mu dojku, opet nije htio!
Nisam ga mogla gledati gladnog i napravila sam mu AD. Tako se već nekih mjesec dana borimo. Meni se mlijeko drastično smanjilo, zapravo na dobrom sam putu da ga izgubim. Izdajalicom izvučem 4,5 kapi i to je to. Pijem dosta tekućine, pazim da "dobro" jedem, odmaram se....E, prije 15 dana sam mu uspjela staviti bradavicu u usta i od tada je ponekad hoće, ali ne uvijek! Onaj put, kada hoće, povuče 2,3 puta i izbacuje je iz usta, okreće glavu, izvija se....ma za poludjeti! Nakon toga ipak dobije AD. Tako se vrtimo u krug po cijeli dan.Cica,bočica....Molim vas, pomozite, kako ga natjerati da sisa i ne izbacuje cicu? Znam da je moguće da vuče na prazno, možda bih trebala povećati količinu mlijeka,ali kako kada on neće da vuče???Na koji način se može povećati količina mlijeka, ako beba ne sisa? Hvala vam puno i oprostite na kilometarskom postu....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma