Citiraj Magdalena777 prvotno napisa Vidi poruku
Dutka_lutka..popije 120ml AD a svaka 4 sata,ali ga prije toga ja natežem da sisa. Povuče par puta i razljuti se,jer ništa ne curi.Vrišti,plače,otresa.....na kraju dobije AD i mirno pajki. To me ubija!!
Ne trebaš se zbog toga gristi. Samo mirno. A koliko maleni popije adaptiranog u 24 h?
Asimon...da koristi varalicu,bez nje jednostavno ne može. Pokušat ću je eliminirati čim prije. On je zapravo treba dok ne zaspi, a onda ju izbaci i dok spava ne treba mu.!
E, ovo ti je problem. Cjelokupno sisanje treba biti na dojci, ako hoćeš da se mlijeko stvara, a maleni najede.
Duda je - varalica, on misli da pije, a niš. Neka zaspi na dojci, ili uz nošenje i sl.,
pa će ga nagon za sisanje natjerati na dojku. Ovako on taj nagon zadovolji dudom, a i bočicom, pa mu dojka postaje nebitna. Bočicu ne možeš odmah izbaciti, ali dudu da.
Ručno izdajanje mi ide bolje nego izdajalicom. Izdajalicom mi izađu 2,3 kapi, dok ručno kapljice kapaju jedna za drugom,a to je svega 20-tak kapi. Nisam uspjela dobiti SOS, bilo je zauzeto,baš mi je žao, ali svakako ću zvati sutra!
Super za ručno izdajanje. Još ak mu daš na žličicu ili kapaljku... bilo bi još bolje.
A kaj se tiče količine, meni je patronažna rekla: "Svaka kap Vašeg mlijeka je njoj dragocjena."
Kaj se tiče izdajalice, u uputama imaš da treba imitirati ritam sisanja djeteta: pritisneš na početku 5 puta kratko (tako navučeš mlijeko), pa jednom sporo, pa jednom sporo... Pogledaj upute.