Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Ne Želi sisati...uopĆe!!!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Magdalena777 prvotno napisa Vidi poruku
    Mamita...stavljam ga na dojku svakih sat,sat i pol.Ponekad hoće,a ponekad neće. Kada hoće,moram staviti šeširić, bez njega nikako!Pretpostavljam da, ako i popije moga mlijeka,su to jaaako male količine,jer neće sisati duže od 5min.Odmah zaspi,ja ga potičem da sisa u snu,ali ništa od toga, samo cucla,ali ne vuče! Varalicu smo koristili,pokušavamo se riješiti te napasti.

Dutka_lutka....naravno da želim krenuti u izbacivanje AD-a. Znam da to ide nekako da se određena količina oduzima,ali ne znam točno kako. Ajte mi pojasnite...baš sam teška neznalica!!!Ali ja još ne vjerujem da mlijeka ima toliko da bi se on mogao najesti.Ne znam po čemu znate da imate mlijeka?
    Šeširić može utjecati da dijete dobiva manje mlijeka kroz njega, tako da možda probaš bez njega. Ako ne ide nikako bez ok ne ide. Također, ako mlijeko ide teže i sporije dijete se brže i umori.

Što se tiče spavanja na dojci probaj raditi kompresije. Ima jedan tekst na portalu pa pročitaj detaljno kako se rade kompresije. Moraš čvrsto stisnuti dojku s prstima ruke raširenih u obliku slova C. One potiču dijete na duže dojenje iako spava.

Što se tiče smanjivanja količine nadomjestka moraš znati koja je ukupna količina koju dijete dobiva u 24 sata i na koliko obroka mu daješ. Najbolje da si jedno dva tri dana bilježiš sve podatke o tome.
    Posljednje uređivanje od Mamita : 10.03.2010. at 11:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •