Dobro. Recimo, sad izdajalicom izađe tih 10ak kapi. Sad u istom ritmu treba pritiskati polugicu i dalje, ali treba paziti da i dalje bude vakuum. Zar onda mlijeko više ne ide? Ako mlijeko ne ide, onda možeš opet 1-2-3-4-5, pa 1-2, 1-2. Ja sam tako, kad mlijeko stane, po par puta uspijevala navući još malo.
Dobro, to je sada tako. Najbolje ti je probati kad je u polusnu, pa ne kuži. Jesi probala poslije kupanja?
Još mi je nešto palo na pamet. Da mu ti istisneš par kapi kad mu misliš ponuditi dojku, da osjeti miris mlijeka.

Hm, da onda ipak probaš s onim sprejem što ti je napisala L&L?
E, pa taj, s izbočinama. Ako Nukova to nema, čini mi se onda da je (kršitelj koda)ova bolja, jer masaža dodatno stimulira stvaranje mlijeka. Bez tog vjenčića je teško postići i vakuum, jer uvijek negdje "ne dihta", tj. prolazi zrak. A i ugodnije je s njim.
Drugo što ti mogu predložiti je, da ako istisneš odjednom 10ak kapi, da onda izdajaš što češće, recimo 10 puta na dan, pa će biti 100 kapi.

Možeš ti i češće, mlijeka kod tebe, dakle, ima, samo je količina manja. Ja bih onda svaki slobodan trenutak, dok maleni ne traži biti na rukama, koristila za izdajanje. Nije zabranjeno izdajati ni svakih pola sata, a količina bi se tako sigurno povećala.
Koliko vremena ti inače treba za tih 10ak kapi?
Budi li te maleni noću? Ako da, ponudiš dojku. Ako ne prihvati, onda kad zaspi, izdojiš što više. Noćno izdajanje još učinkovitije povećava proizvodnju.