Citiraj Magdalena777 prvotno napisa Vidi poruku
Po cijeli dan sam sa izdajalicom u ruci,ali čini mi se da se količina ne povećava ma šta radim krivo?
Magdalena, napisala sam ti već da mislim da bi trebalo poraditi na tehnici izdajanja. Kako misliš, količina se ne povećava? Na koliko smo sada, tj. koliko ti izađe na izdajalicu u jednom izdajanju? A koliko izađe ako ručno izdajaš?

Probaj jednom samo izdajalicom, a jednom samo ručno. Molim te, javi mi kako ide.

A nemoj zaboraviti da svaki put kad ti maleni prihvati dojku, onda i popije, samo ne znamo koliko. Piši da li ponovno prihvaća. Kažem, najbolje naposredno nakon buđenja i nakon kupanja, onda su pohlepni.

Stalno se bojim da nešto radim krivo i da zbog toga mlijeka nema.Smirit ću se tek kada vidim potok mlijeka iz svoje dojke.
Nemoj tako. Ako si pod pritiskom, upravo to ometa otpuštanje mlijeka iz dojke. Pokušaj se opustiti, misliti na svoje dijete, kako ti njemu daješ svoje mlijeko, koje curi (zamišljaš kako teče).

Svi smo uz tebe, nemoj posustati.

Dobar ti je savjet RozeGroze:
Jedna super stvar je tuširanje jako vručom vodom i topli oblozi prije dojenja. Od toga meni doslovce počme curiti mljeko ko blesavo, tako da moj Špiro sisa 10ak minuta i najede se ko malo prase.
Provaj, držim fige!
Jesi li probala tako?