Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
Bravo!
LOL

Možeš ti njega nastaviti dojiti. Hajde onda kad podoj završi, on pusti dojku, ponudi mu adaptirano, da vidiš hoće li. Ovo što ti je on toliko zadovoljan, to ti je i zbog vašeg stalnog kontakta, osjeća i da si ti sretna i smirena.
Možeš li napisati koliko ti je maleni adapt. pio jučer i prekojučer? Ovako pišem jer je preporuka da se smanjuje svaka 3 dana za po 30 ml, najviše za 50 ml svaka 3 dana. Ako ti ne bi ovako radila, onda bi svakako trebalo nazvati SOS i pitati savjetnice za mišljenje o tome.
Ja bih svakako smanjivala postupno, i s vremenom došla do cilja.

pa ja njemu uredno nudim AD svaka 4 sata, 160ml. Nakon podoja ne želi,ali za pola sata prihvati i obavezno ostane 40ml u bočici.Za 2 sata opet mu ponudim dojku i sisa.Zapravo,na dojci se i uspavljuje,ona mu dođe i kao dudica,koju smo eliminirali.Možeš mi molim te odgovoriti: mora li beba aktivno sisati kako bi se mlijeko stvaralo ili je dovoljno i ovo dudanje dok se uspavljuje.On meni vuče 10tak minuta i onda se uspavljuje i cucla kao dudu.U pravilu,nikada ju sam ne izbaci,on bi tako spavao po cijeli dan sa dojkom u ustima...