Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Noć biologije 2010

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Noć biologije 2010

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zanimljivo, pamtim za iduću godinu, ove godine ne stignemo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Andrej je proveo 3 h ondje. 1,5 h sa mnom i još toliko s tatom (ja sam morala ići na drugo mjesto). Jedva se dao doma.
    Bilo je super, puno toga prilagođenog zainteresiranoj djeci, ali ipak mislim da nije za jako malu djecu (nego za uzrast negdje od cca 4 godine nadalje). Rješavali smo kviz, dirali zmiju, gledali velike paličnjake, miševe i štakore, a mene osobno najviše je fasciniralo kako je pristao igrati "Čovječe ne ljuti se" (na temu životinja) s jednom asistenticom (doma za tu igru neće ni čuti)
    Posebne pohvale studentima i asistentima (i profesorima, ofkors ) koji su sve to osmislili i proveli

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Voljela bi jednom odvesti svoju djecu.
    Baš me puno lijepih uspomena veže uz ova mjesta, Roseveltov, Marulićev trg... Nimalo ne sumnjam u odličan provod i zabavno učenje na Noći biologije

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo bili svega sat i pol-dva. BC je bio sramezljiv, ali drzao je kornjacu, palicnjaka kad je provjerio da meni se nije nista dogodilo . najvise ga je zanimala zalac pcele pod mikroskopom. uglavnom bilo je super, slazem se da nije bas za jako malene, iako je moja ljepotica zadovoljna odlaskom jer se docepala bombona . i oko 16.30 bila je guzva, pa je malo bilo se teze kretati s dvoje djece, svim jaknama i torbama.
    inace dobro je organizirano i zamisljeno.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 09.03.2010. at 10:15

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo bili kratko, sat vremena, nismo duže planirali ostati, a trebali smo jer je stvarno jako zanimljivo.

No, gužva je zaista jako jako velika, a to kod nas stvori laganu nervozicu.

Inače stvarno ima svašta za vidjeti, stvari koje djeca baš i ne mogu doživjeti svaki dan.

E da i Lea se dočepala bombona pa ga je razvlačila po ustima i rukama dok joj ga nisam bezdušno oduzela. Inače se više manje svega bojala, pobjegla je bezglavo od bogomoljke, nije htjela dirati zmiju niti držati kornjaču na ruci.
    Zaključila je da neće studirati biologiju nego će biti kemičar.

Svaka čast studentima i profesorima, vidi se da je u sve uložen veliki trud i entuzijazam. Stvarno prekrasan događaj.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je žao da sam za ovo saznala tek sad.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    ... pobjegla je bezglavo od bogomoljke, nije htjela dirati zmiju niti držati kornjaču na ruci.
    Zaključila je da neće studirati biologiju nego će biti kemičar.
    Mudrica!

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kora je držala zmiju oko vrata, ali kad su joj ponudili paličnjaka na ruku se rasplakala .
    Bilo je super!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kod nas su se razgovori o dojmovima nastavili i jutros, pa me satjerao u kut pitanjima da zašto nemamo zmiju kao kućnog ljubimca i da bi zmiju mogla čuvati baka dok je on u vrtiću (hau jes nou).
    Ali na razgovor o modelu pluća i na moju opasku da su to bila prava pluća štakora reagirao je uznemireno (Ma daaaj! UBILI su štakora?!?!?), pa sam zaključila da bolje da još ne zna što mu točno mama radi na poslu

Istina da je gužva bila poprilična, a nervozu je dodatno stvorila i televizija (i gradonačelnik s kojim smo se zamalo sudarili na hodniku), zato i mislim da nije za jako malu djecu.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I meni je žao što prije nisam znala za ovo. Pamtim za iduću godinu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •