Pokazuje rezultate 1 do 50 od 204

Tema: Uspjeh MPO kod PCOS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Francesca - držim fige .
    Igolina1 - još nisam dobila, danas mi je 10 dan od zadnje tablete. Kako me nervira taj glupi duphaston,ništa ne valja. Nekada mi dođe 11 dan od zadnje tablete, nekad 2 dan, nekad 5 dan a nekad ne popijem tablete do kraja a dobijem. Nemam pojma šta je sada, toliko se sekiram i ne znam šta napraviti. Napravila sam pregled i briseve, sve je čisto. Koji mi je sad klinac, sad kad trebam dobiti sad je nema, a kad ju ne želim evo je.
    Curke jel ima koja kojoj je ikad trebalo malo duže da procuri nakon tableta ???
    Mislim da je rano da trčim kod gin.
    Poooomoooooć !!!!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

e to je naš križ, što su naši hormoni u klincu i kad smo pod stresom sve se izbrčka još više i onda baš kad hoćeš da ju dobiješ ona kasni, prije svakog postupka mi je tak, uvijek se odgodi za mjesec dana jer mi kasni.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa Vidi poruku
    Francesca - držim fige .
    Igolina1 - još nisam dobila, danas mi je 10 dan od zadnje tablete. Kako me nervira taj glupi duphaston,ništa ne valja. Nekada mi dođe 11 dan od zadnje tablete, nekad 2 dan, nekad 5 dan a nekad ne popijem tablete do kraja a dobijem. Nemam pojma šta je sada, toliko se sekiram i ne znam šta napraviti. Napravila sam pregled i briseve, sve je čisto. Koji mi je sad klinac, sad kad trebam dobiti sad je nema, a kad ju ne želim evo je.
    Curke jel ima koja kojoj je ikad trebalo malo duže da procuri nakon tableta ???
    Mislim da je rano da trčim kod gin.
    Poooomoooooć !!!!
    i meni ti je bilo tako...otišla 12 dan kod ginekologa, nema ništa i onda sam dobila M drugi dan...samo mi je tamo vidjela da se priprema da procuri...i tako je i bilo...to je kada iščekuješ i onda baš namjerno kasni...a kad ne treba onda dođe i ranije...to je sve povezano, vjerovatno, sa našom glavom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •