Drage moje, evo i ja sam u pirpemi za prvi ivf u Mariboru. Htjela bih vaše mišljenje šta vi mislite o mojoj situaciji i šansama u ivf jer stvarno nisam baš upućena a i prva je vantjelesna pa sam zbunjena od svega. Od svog PCOS imam gojaznost kao jednu od posledica, nemam problema sa dlakama ( naprotiv na depilaciju idem svaka 3 mjeseca jer nemam baš ništa ), ciklusi su na svakih 35-40 dana bez ikakvih tableta, zadnji ciklus pred početak priprema za ivf mi je kasnio pa sam pila primolut-nor da bi uštimala ciklus i krenula sledeći sa kontracepcijom po mariborskom protokolu. Zbog toga su me i prebacili u postupak u jun iz maja jer mi je ciklus već prešao predviđene termine. Pila sam klomifen u martu 2009.god. i ostala trudna ali je bila vanmaterična. Sad sam na gonalima po 2 ampule dnevno od ponedeljka, nemam nikakvih posebnih simptoma, od jutros ( 4-ti dan na gonalima ) malo me bole krsta kao kad trebam dobiti i to je to. Pomislila sam kako meni ove injekcije nikako ne djeluju ali vjerovatno će sad tek krenuti posle prve sedmice primanja. U MB sam u ponedeljak na uzv. Kontrolni uzv koji sam radila prije gonala je bio ok, nema cisti itd. Šta vi mislite o svemu ovome?