evo i mene k vama da vas malo ohrabrim

, PCOS otkad su počele mens.a u zadnje vrijeme sam ju dobivala dva puta godišnje i to uz Dabroston inače neznam ni kada bi došla da nisam pila.
Jajnici su bili toliko cistični da je i sami dr.L ostao

.Imam viška jedno 40 kg.(nešto prirodno a dosta od hormona) i problema s dlakama, iza sebe 2 neuspješna AIH,u stimuliranom IVF sam uzela 29 gonala i dobila 8 stanica od kojih se oplodilo 5,2 embrija(3 smrzlića) su vračena 6 .dan i oba se primila ali jedan je zametak otišao u 9. tj. a drugi je došao do 24.tj.te je došlo do puknuča vodenjaka jer me nisu izlječili do kraja(imala e.coli koja je rješena 1.terapijom a streptokok nije otišao ni s drugom te još u bolnici se pojavila Candida)a sada čekam još rezultate na HPV jer sumnjaju zbog virusnih bradavica.
Bez obzira na ovaj tužan kraj htjela sam vam dati malo ohrabrenja jer i pored svega ovog što imam i što sam imala ipak je došlo do trudnoće i uz malo sreče mogla je potrajati do sada.
Tako da vam svima želim ovako lijepi početak sa još ljepšim završetkom jer drage moje suborke ovo je bilo mojih najljepših 24 tj. u mom životu.