Evo drago mi je da je netko došao do ove teme.Ja isto imam pcos s anovulacijom,isto bez dabrostona ne funkcioniram.Kod svoje ginekologice san prošla 4 mj. kure s klomifenom međutim nisam nešto reagirala pa me usmjerila na liječenje neplodnosti.Mislim da je sve to individualno netko reagira na klomifen netko ne (moja frendica s pcos prirodno ostala trudna nakon 1mj.korištenja klomifena-blizanci).Ja sam upravo bila na 1.IVF-u stimuliranom s gonalima-kratki protokol ,prvih 8 dana sam dobivala 2 gonala slabo sam reagirala pa mi je doktor povećao na 3 gonala i onda od jedno bum imala sam toliko folikula da ih gin.nije mogao zbrojit.Na punkciji sam imala u jednom jajniku 12 folikula i 6 js-3 su oplođene vraćene mi 2 četverostanične i sada čekamo betu 12.03.
Sve je prošlo ok samo šta moji jajnici koji nikad nemaju ovulaciju i prazni su ovo im je bio šok pa su me bolili i bili natečeni sigurno 8 dana nakon punkcije.........ali preživila sam.......sada čekamo pa ćemo vidjet koliko je uspješna ova metoda ali vam mogu reć da sam već sad zadovoljna jer sam se bojala da neće biti ništa od toga s obzirom na dijagnozu...........